Zobacz pojedynczy post
stary 04-02-2009, 20:41   #764
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor Pokaż post
A jak dla mnie nie, zakładając oczywiście, że te liczby mają coś wspólnego z rzeczywistością. W Polsce mieszka ok. 38 mln osób, z czego 71,1% jest w wieku 15-64 lat, a 13,3% powyżej 64 lat. Mamy więc ok. 32 miliony osób powyżej 15 lat. Zatem twoje 200 tys. to 0,6% społeczeństwa. No nieźle, nieźle.

A wszystkie te autorytety, marsze itp. nie są nic warte, jeśli media o nich milczą.

Tym samym potwierdzasz moją tezę.
no to pokaz mi jakakolwiek inicjatywe ustawodawcza ktora podpisalo wiecej ludzi jest teraz jakas o 3 kroli jako o swiecie panstwowym ktora ma podpisac milion.
A mowiac ze te 200tys to malo i ze nie mowia o tym w mediach, u mnie w woj. (lubelskie) ostatnio byla jakas inicjatywa ustawodawcza a propo zmiany czegostam w szpitalu nie wglebialem sie w temat, fakt pozostaje faktem ze 100tys ludzi uratowalo szpital w okolicy i napisala o tym tylko gazeta lokalna ktora ma moze 20tyś sztuk nakładu wiec to zaden naklad. Rozumujac to tak jak ty, ci ludzie nie robia nic dobrego i wogole sa ble i do dupy bo stanowia promile spoleczeństwa. Zbierz 200tys ludzi w jednej sprawie np. delegalizacji alkoholu/papierosow (ktore wg. WSZYSTKICH BADAN JAKIE ZOSTALY PRZEPROWADZONE sa o wiele bardziej szkodliwe niz mj [w usa co roku na choroby zwiazane z paleniem papierosow umiera 500tys ludzi a przez WSZYSTKIE narkotyki zaledwie 50 to chyba cos znaczy]) to wtedy porozmawiamy o feministkach i paradzie rownosci tez niczego bys nie wiedzial gdyby nie skini ktorzy na*******aja w nich kamieniami bo to temat nie interesujacy. A jak chcesz koniecznie uslyszec o WK to na marszu w warszawie zorganizuje kolegow i obrzucimy orszak kamieniami, gwarantuje ci, ze w kazdych wiadomosciach beda o tym mowic, zadowoli cie taki rozglos i uznasz to za "lepsze bo mowili o tym w tv" ?
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem