Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Draggy_Slayer
no to naucz sie czytania ze zrozumieniem, mowisz ze 200 tys ludzi to malo no to zbierz 200 tys ludzi w 1 sprawie ktorzy podpisza sie pod twoim postulatem.
mowisz ze media o tym milcza to ci mowie, ze latwo moga przestac, widac ty masz zasade - niewazne jak wazne zbey mowili - na szczescie ja i WK nie wyznaja takiej zasady
|
Ja nie mówię, że łatwo. Trudno i gratuluje podjętego wysiłku. Doceniam to. Ale nie przedstawiaj tego tak, jakbyście dokonali jakichś cudów. Ty w ogóle jestes z WK? A co do mediów - ważne jest *jak* mówią, tylko że muszą mówić. Bo ćpunów nie musisz przekonywać, żeby poparli legalizację, przekonywać trzeba tych, którzy się tym nie interesują i nic o tym wcześniej nie słyszeli.
Cytuj:
czytanie ze zrozumieniem mam opanowane chyba calkiem niezle skoro zdalem mature i studiuje na najlepszym uniwersytecie w kraju
|
Zdanie matury wielkim osiągnięciem nie jest, nie ma czegoś takiego jak "najlepszy uniwersytet w kraju", bo są dwa ogólne uniwersytety, które praktycznie nie różnią się poziomem i prestiżem, do tego dochodzą jeszcze te "tematyczne", jak np. medyczne. A na takim najlepszym uniwersytecie też mogą studiować półanalfabeci. Ja niby uczę się w najlepszej szkolne średniej w Polsce, a różne ciężkie przypadki w niej widziałem.
A ty wyskakujesz z coraz to innym tematem, bo zaczęło się od jakiegoś profesora, teraz gadasz mi o jakichś podpisach... Rozmawiałem ze Snagoth o WK i chyba już skończyłem, a z tobą nie wiem nawet, o czym rozmawiam. Może ja też mam problemy z czytaniem, ale nigdy wcześniej ich nie zaobserwowałem u siebie.