Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dain1
widac ze nie czytales dokladnie praktycznie kogoz wa snie spotkałem usiłował pokazac co to nie on, pare osób nie mówie teraz generalnie o gronie lw choc akurat tez sie to tyczy mastre dragona zabijali mi slimy i probowali zabic gdy botowałem krzyczac "fuck botter" teraz niestety np łowca-dusz czy wyzej wspomniany mastre dragon sami kiwaja miesiac bez tibii, moze to dla nich dobrze znajda jakichs koegów w rl.
To jest właśnie poziom zerowca
|
żyj dalej w swoim wyimaginowanym świecie, jak kaer powiedział nie będziemy przecież bić dragów z hmm - nie możesz kurwa tego pojąć że to Cipsoft dał nam kochane frosty? tak trudno zrozumieć? dalej będziesz pierdolić smuty i się upierać ze LW to chuje i dzieci upa bo ci ktoś zajebal slima? pierdolnij się w łeb koleś i przestań grać w to gówno : )
a taki idiota jak ja nie ma 300-xxx lewela bo jestem za słaby żeby na*****ać po 12h te same stforrki (
założę się że ktoś będzie pisąc 'chacha idiota sam się przyznał -.-.'' gz on brain)
bay i na przyszłość 1 osoba na 30 to nie jest cała gildia + 3 osoby to NIE jest pół gildii plz - fajt?