Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voromexim
Calle ma racje, w sumie w tej gildii nie liczy sie charakter, tylko lvl. Jak masz lvl, jesteś lubiany, jak go nie masz to nie jesteś. Lubie takich ludzi którzy nie są zadumani w sobie i w swoim dużym lvl'u, lubie takich ludzi którzy sami mają 200 + lvl i można z nimi pogadać jak z czlowiekiem. Czytając wasze wypowiedzi, stwierdzam że jak napisze do was 20 lvl, to wy pewnie albo ignore, albo 'wy*******aj'. Nie mówcie ze tak nie jest, bo i tak wam nie uwierze =] ale po części macie racje, po co odpisać 20 lvl'owi?
Calle ~
I tak nie udowodnisz im swojej racji, więc nie ma sensu tu pisać  w sumie szkoda jakby zamknęli im temat, bo screeny są naprawde fajne 
|
co Ty możesz wiedzieć o naszej gildii skoro do niej nie należysz? mamy niższe lvl niż Rage i jakoś nie ma problemu
Rage wzięliśmy do guild chyba na 80+ lvl, lvl się liczy? strasznie. mamy w gildii nadmiar ek z wyższymi lvlami
Twoje stwierdzenia są błędne, a jeżeli dalej masz zamiar nas obrażać, to się lepiej nie udzielaj.
zwracasz Vizawo uwagę, że się wtrąca w nieswoje sprawy, a sam masz jeszcze mniej ze wszystkim wspólnego.
a Ty Rage... odeszedłeś z gildii niewiadomo dlaczego, bo ja osobiście niezbyt wiem, co zrobiłam i jeszcze udajesz, że nie znasz. z człowiekiem normalnym uważam, że da sie wyjaśnić sprawę, ale Ty jak zwykle musisz pokazać swoje ja i słowem się nie odezwiesz 'kolego'. Gdybym wiedziała, że tak będzie, to bym Cię nie zapraszała do gildii.
nie spamuj już threadu.
mówiłam o stanie, który był gdy dochodziłeś do gildii, bo wtedy wszyscy ek (oprócz Malo~) mieli wyższy lvl od Ciebie. poza tym możesz sobie gadać i nawet z Lordem Paulistinha czemu odszedłeś, ale jakbys nie zauważył ja i tak się nie dowiem
o wiosło mi chodzi
a reakcja innych mnie szczerze grzeje, prawda taka że jakbyś NP Dodikowi napisal 'i tak nic nie lootniesz' to też by sie skrzywił ,,|,,
a Adamo nie umie mówić nic innego niż lol i omg
anyway nie wiem co odezwanie sie ma wspolnego z rekacjami innych mam cie na kolanach przepraszac <klęka> gdybym jeszcze wiedziala ZA CO