Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2009, 01:31   #11811
Lumineros
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Lidzbark

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shadow ofc
Profesja: Elder Druid
Świat: Luminera
Poziom: 156
Skille: 27
Poziom mag.: 75
Domyślny

#empcia

a co nie hunted? uciekasz zawsze z swoim przydupasem Peją jak zaczynamy wam lurować powiedz, że to nie prawda no liferku Empela [177]: ja sharuje konto 5 palayerow nb - a co powiesz na to? któryś tam ownerze? pamiętasz jak mi gadałeś, że skończyłeś technikum i pierdolisz naukę wolisz se pograć w Tibie? masz niby 21 lat? dobrze pamiętam? walisz w Tipie 24/7 dla ciebie hak = śmierć w rl ded = kolejny stracony dzień w swoim ,, real '' którym jest Tibia Empcia naucz się grać wtedy pogadamy i pamiętaj lvl to nie wszystko < ale jak masz większy to się lepiej gra > to też twoje

#pejka

nie pierdol nie od rzeczy następny no liferze _/ gadałeś już różne pierdoły np. że wywalili cię z GIM bo nie chodziłeś do szkoły a dlaczego? każdy wie T.I.B.I.A gadasz wszystkim na około, że masz ferie i dlatego tak długo grasz a wiesz co ci powiem ? gówno prawda na*******asz dzieciaku w Tibie 24/7 jak Empelka i wasz następny chory kolega Royal Lukasz ( tu jego słowa : wstałem o 1 w nocy specjalnie żeby zrobić nowy rekord i grałem 14h ; dalej pierdolił coś o loocie ) pamiętasz jak mi pierdoliłeś, że jesteś dużo starszy odemnie i zajmujesz się informatyką? dlatego masz zcrackowane NG

podsumowując dla was trzech Tibia to ,, real '' krótko i na temat gnoje
dzieci co mają nawalone w pacyne

ofc zbędne komentarze będą ignorowane nie interesuje mnie zdanie pajaców elo

Ostatnio edytowany przez Lumineros - 05-02-2009 o 01:32. Powód: no bo Lukasz to też no lifer _/
Lumineros jest offline   Odpowiedz z Cytatem