Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2009, 02:36   #27216
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arcill_ Pokaż post
I co z tego że roo siedział na frostach?
Dla mnie słabym graczem nie jest tak jak 95% tego forum. Spójrzcie na siebie, i zadajcie sobie pytanie " Co ja potrafie robić poza eksp eksp eksp ?"
Gówno umiecie,
4 ever pokolenie 'starej' daty weak plejersi.

I wy*******ać z ironiami kierowanymi do mojego posta, coś nie pasi to nie czytaj, proste?
Tak, tak zacząłem nową kłótnie, ale na tym forum nic nie ma ciekawego oprócz skrinszczałów dzieci frostów, którymi już rzygam i to dosłownie. w 5 miesięcy nabic 185 lvl teraz to nic.

iros, new ownerku
Brawo dla Arcilla, kolejny człowiek, który potwierdza, że dzisiejsze dzieci neostrady i dzieci update, to takie kozaczki, ale gdyby im przyszło grac bez hoteysów, mega hitów i innego syfu, to podejrzewam, że 3/4 by odpadło, ojej, biedne dzieciaczki. Po moim poście podejrzewam, będzie 100 innych postów, które będą wyglądały mniej więcej tak. "TY ****** ZEROWCU J***** TY IDZ Z TOND, BO JA JESTEM PRO".
I nie mówcie mi, że Tibia musi się rozwijać, bo podczas tych wszystkich UPów, popełniono 2 poważne błędy, które pozwoliły zawładnąć Tibię, tym dzieciaczkom. Wprowadzenie HOT KEYów i nowe miejsca do polowań, są typowo dla boterów, długie korytarze i tyle. POZDRAWIAM!

Patrzcie na ten klimat.

A to dzisiejsze czasy. Z paru miesięcy gry.

Pamiętamy. Tibia 7.0-7.6 <3, Tibia 8.4= zło.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem