Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2005, 17:01   #561
khazad
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam

Evul

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vego
Masz gdzieś napisane że na 67 lvl mam dragon scale legsy?????? Jestem bardzo ciekawy twojej odpowiedzi. Po zatym paru ludzi których znam wie bardzo wiele o dragon scale legsach i nie wykluczaj że nikt ich nie ma.....
Co w tym dziwnego że chce blokować demona na 67 lvl???

HAHA ZNALAZLEM!!!
Cytuj:
Czy moge blokować Demona na 67 lvl??? Byłoby spox, ale reszta grupy to kaszanka, o ile można nazwać to grupą 2 Palladyni lvl 48 i 51. aha mój shielding 84. Tarcza Demon, Zbroja Dagon scale mail legsy knight i hełm Royal.
co do dsl to ja tez wiem sporo... przykladowo wiem kto ma na antice i premii i poza tym wiem gdzie sa na kazdym serwerze ( podpowiem: gdzies w kazo ).
odnosnie blokowania... na 67 levelu to raczej uhera trzeba miec i to dobrego. na 67 levelu wcale tak duzo hp sie nie ma, a demoin potrafi max combo za 1105 zajechac... ( zrodlo: strona z quest spoilingiem wiec podac nie moge, ale poczatek tego poradnika jest przetlumaczony z tej strony ). dodaj do tego 2 fe i juz masz kilka hp w plecy. fakt faktem trzeba byc ofiara sezonu zeby nie unikac e-wave, ale coz... nawet bubble nie unikala i przezyla ;P
powiazanie 67lvl z dsl'ami polega na tym, ze dsl'e kosztuja naprawde duuuuzo... jest tylko kilka tych przedmiotow u graczy. nikt tego nie chce sprzedawac bo by raczej nie sprzedal predko. poza tym wlasciciel musial by miec lvl grubo powyzej 100...

Cytuj:
Ja ide w swordy bo jak będe blokerem to doskonały bright sword, do expienia również doskonały Giant Sword (D lance odpada mały def) i po anihilatorze SoV, 2 gorszy atak od Stoneccuter Axe, ale wspaniały def. o 5 większy.
dziwne... a ja myslalem ze do blokowania raczej tarcza jest potrzebna a nie miecz...
co do twojego mlvl na 22 levie... jestes d**a i tyle. na 22 levie kazdy w miare "normalny" knight ma juz 4 mlvl. mi wskoczyl na 16 czy 18 levie i przy skillach cos okolo 55/55

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mumakil
dodaj jeszcze ile czasu dziennie grasz bo ja w tydzien z 8 przeskoczylem na 17 ze skilami 50/50
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wordos
Ano można troszke potrenić, ale bez przesady, żeby mieć skille 70/70 trzeba trenować bez przerwy 12-14 godzin dziennie przez tydzień, poza tym skille idą same jak już powiedziałem.
tak skille ida same. dla przykladu na premii ze skillami 74/74 na 10 levie ( zeby nie bylo niedomowien- trenowalem na ghoulu ZSUMMOWANYM ghoulu ). dojscie do 30 levela zajelo mi 9 dni... fire axe, tower shield, crown armor, warrior helmet, k-legs, scarf. kierunek cyce... a z waszymi skillami to 30 level bym mial za miesiac moze lejac caly czar rotwormy, dwarfy i sporadycznie soldki

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Enduro
jestem knight 15lvl ze skillami 38/35 mam pacca poradzcie mi gdzie mam expic wiem ze skille slabe ale mam dobre eq p-set stell helmet dragon shield fire sword.
best solo:beholder
best blocker:beholder
[<4 posty dalej w "podpisie" czytamy:
best solo:beholder z uhami
best blocker:beholder takze z uhami
tak... skille za*******... mozesz isc klepac guardy. dobij szybko do 19 levela na nich i idz lac solo dragony. co do podpisow - zastanawia mnie jedno... ile hmm poszlo? i kto cie uhal bo pierona jakos nie chce mi sie wiezyc zebys wynalazl uhy na 2 mlvl...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wordos
3. Od 12 lvlu mykasz na Amazony, jak masz skille ponad 20/20 ( a napewno masz ) to bijesz czasem Valkyrie.
ciekawy jestem z kad bierzesz kase na eq bo z takimi skillami to jest problem zeby zabic rotworma... no chyba ze ktos blokuje... chociaz nie... wyrazenie: "jak masz skille ponad 20/20" moze znaczyc tez 70/70, 80/80 czy jajakolwiek inna wartosc "normalna" tak sadze ze przyt skillach wiekszych niz 20/20 mozna expic na amazonkach. najlepiej jak jest ich duzo. wez ze soba full uhow i gfb... i tylko powiedz w jakich godzinach tam expisz i na jakim swiecie. moze sie ktos ucieszy na "fri itans".

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kurdzikus
Najlepiejj jak juz masz tak 15 lvl i skile 30/30 mozesz isc juz na rotwormy kolo carlin za goblinami w lewo lub i whodzisz do dziury i sa rotwormy ale znajdzi sobie jakis armor najlepiej p-armor ale moze byc i scall. Lepiej jest pod venore gdzie masz wiecej rotwormuw niz w carlin.
Najleprze obiekcje wsrud lvl sa takie:
1. 1-4 niestety tylko raty
2. 4-6 poison spidery spidery i trole
3. 6-8 orcy i to co wyzej
4. 8-10 zwykle orcy i gobliny
5.10-15 orcy, dwarfy aale tylko pojedyncze moze ze masz dobre skile
5.15-20 orcy. dwarfy soldiery, dwarfy najlepiej jak se pujdziesz do kopalni kolo cazo tylko uwazaj bo durzo luruja
pierwsze co to proponuje kupic w slownik ( taka ksiazka z poprawnie zapisanymi wyrazami ). 1-4 lvl raty? no coz... jak sie uzbiera kase to mozna wczesniej isc na jakies mocniejsze potwory. dajmy na to na spidery. 6-8 orcy ( co to znaczy orcy? moze orczyk? ) i gobliny. tak gobliny exp super ( to bylo powaznie!!!) na low levelach. 20-25 orcy ( co on chce od tego orczyka?), dwarfy z "dobrymi skillami". no coz... mozna na nich trenowac od skilli 35/35 z palcem w d**** wazne zeby nie brac wiecej niz po 2 przy takich skillach i eq. skille do 35/35 na trollach. waspy odradzam -> truja. pytanie moje brzmi gdzie jest cazo? i co tam jest? expie czesto w kazo ale o cazo to ja nie slyszalem...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slagolash
To ja sie tesh spytam......
Czy ze skillami jak w podpisie, eq: plate set, bh shield, knight axe, dark helm i scarf, mogłbym zabić beholdera? Dodam, że radze sobie z cycami, czy bh są porównywalne (słyszałem takie opinie)?
no ja tam z czystej ciekawosci wziolem halabarde na 14 levie i sprawdzilem ze sie da jakos dziada ubic... skoro dajesz sobie rade z cycami ( chyba od mamusi jeszcze -.- ), to powinienes wiedziec czy dasz rade beho...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mumakil
PYTAM PORAZ 3 JUSZ 2 RAZY NIEDOSTALEM ODPOWIEDDZI :/
Namiłem sobie 20 level mam statsy 50/50 do ilu powinienem dotrenowac i jaki eqp miec
p.s i na czym expic z zdobytym qxp/statami
idz juz expic najlepiej na roty, minoski, dwarfy i na soldki, ale na soldkach uwazaj oj uwazaj...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aryell
Mieszkam w Kaz nie mam Pacca i chcialbym sie dowiedziec gdzieznjaduje sie jakies expowisko na kotrym moja postac moglaby spokojnie sobie expic (malo ludzi, non pk
polecam swiaty non-pvp w godzinach od 5 do 13

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aryell
Gram na valorii wiec tu jest bardzo duzo ludzi i wszystkie te popularne kopalnie sa zajete dlatego szukam jakis innych. A na ghulach jescze nie moge bo za slaby jestem.
jeeeeeee takiego cianiasa jak ghoul nie potrafi rozwalic.... jeee. ale p.i.e.r.d.o.l.a.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez meffik
Ja tam pokazuje teraz koledze jak sie strone internetowa wlacza bo on nie umie tego robic
z inteligencja przedszkolaka to zapraszamy na www.opowiedzmibajke.ru

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wojownik Hybrydy
Mam pytanie, proszę nie denerwujcie sie ale mam pytanie gdzie mogę loocić ze skillami 64/47?
najmocniejsze to chyba soldki w ilosciach najwyzej 2 na raz... nie zapomnij uhow. mozna na rotach loocic... duzo bezpieczniej

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aulean
btw - do modkow: moze by tak oczyscic ten temat? bo mi to sie wydaje ze nikt oprocz tych z pytaniami tu nie zaglada...
nie oczyscic, ale zamknac i zostawic kilka pierwszych postow ktore nie sa off-topic

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sMiTh
[QUOTEdsadsad
tak sadze ze z cala pewnoscia dasz rade...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Gutek
Nie zgadzam sie z tym ze niby pall dopiero na 12-25 lvl moze chodzic na cyce!!Ja mam 10lvl palla (razenof,nova) skille 39/32 i spokojnie chodze na cyce!!
no coz... mozna i na 6 lac cyca, ale iel strzal wezmiesz na raz zastanawiales sie kiedys? i czy zastanawiales sie jak dlugo musisz spieprzac przed cycem zanim go ubijesz? bo skille to masz za***i**e

Mam skille 52/52 fire axe crown shield k set cru helm

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord Hezoto
Gdzie bedzie najlepszy i najszybszy exp??
- soldiery kolo kazo
- roty na darashii
- larvy na ankrahmun
- czy moze jeszcze jakies inne miejsce??
wedlug mnie to odpowiedz b i d.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slammer
plis, odpowiedz mi ktoś. muszę trenować, ale nie mam na czym. z rotem sobie chyba poradze skoro zwyklego mino rozlozylem 6 szotami. ale gdzie mam te roty znalezc ??
a ogladales ty kiedys mape respawnu? co do minoskow zwyklych to ze skillami 70/70 klepie sie minoski przez bite 10-15 minut jak sie umie...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Barerujo
plis, odpowiedz mi ktoś. muszę trenować, ale nie mam na czym. z rotem sobie chyba poradze skoro zwyklego mino rozlozylem 6 szotami. ale gdzie mam te roty znalezc ??
no to ja polecam szczury pod miastem...

a pierdziele nie chce mi sie szukac innych kretynstw i przejawow czyjejs glupoty lub bycia n00bem

BYE NOOBZ

ps: vego lepiej popatrz sie co ty robisz... co chwila inna profesja, co chwile inne skille i co chwile inne coraz bardziej bezsensowne komentarze i spammowanie. nie wiem jak ty ale ja nie mam problemow z przeczytaniem napisu edytuj...

Ostatnio edytowany przez khazad - 07-02-2005 o 20:59.
khazad jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.