@up
Tak, to prawda teraz zbyt duża część graczy używa nie legalnego softu. Prawdą jest także to że wielu z nich nie ma PACC. Ale prawdą jest też to że Cipsoft nie akceptuje botterów zarówno na mainie jak i na rookgaardzie. (Wystarczy zobaczyć ich ostanie masowe "banowanie")
@
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gracz1892
(...)Każdy niech mówi co chce
Ale...
Kiedy zlikwidujemy Rookstayerów kto:
-będzie czyścił questy???
-będzie dawał darmowe EQ na początek???
-będzie bloczył potworki pomagając expić???
|
1. Nikt, bo i po co? Teraz 4 level spokojnie sam zrobi Bear Room Quest, wystarczą mu do tego potiony i np. spear.
2. Chociaż by
Santiago lub
Zirella. Po za tym jeśli twoja gra ma polegać na "free item's plax" to życze powodzenia.
3. Sam gracz będzie je bloczyć bez pomocy rookstayera. Teraz nawet npc mówią gdzie możesz expić na jakim levelu.
Cytuj:
Gdyby na każdym świecie na Rookgaardzie było ze 3-4 takich prawdziwych rookstayerów pomagających początkującym było by tam LEPIEJ.
|
Gdyby 90% ludzi z tego forum używało poprawnie ortografi/pisało z sensem/umiało bronić swoich arumentów (nie potrzebne wykreślić) to było by tu
LEPIEJ.
@topic:
Inferno3031 ma racje, rookstaylerów nie mogą usunąć. Postać pozostawiona na rookgaardzie jest taką samą postacią jak postać na mainie.
Ja już "swoje" powedziałem. Dla mnie rookstaylerzy to efek uboczny rookgaardu który innych inspiruje a innych drażni.
Pozdrawiam =]