Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkapamujwruk
fire bomby na hydry
ah ten skill kaziora
_/
|
HauhSAuhaShu,znaczy sie chcialem powiedziec ze wczoraj kazior zajebal next faila. ^^
Kazior widzac mnie przy banku,pomyslal ze ja afk po 30 sekundach przychodzi ze slimem i mnie popycha w kat,nagle patrze aangel przylatuje i widze dwoch jak sie gapia jak mnie slime na*******a,wiec postanowilem zalozyc stealth ringa i na tym sie konczy ta dluga opowiesc. Mysle ze mozna z tej opowiesci wywnioskowac,ze swoj swojego trapuje,swoj swojego ojebuje,swoj swojego zajebie (0 lojalnosci).
Hail Knight-Kazior _/ (fail
kid) *
Ps. Kasior aka orc warrior : twoje trapy na bridge (kolo small spawnu hydr) sa zalosne,bo tylko noob sie da na takie cos zlapac,a ty mi wyjezdzasz z tekstem "cwany na forum a w tibi nic" lol,sluchaj ziomus zaczynajac od najwazniejszego ja nigdy nie wbilem ani jednego levela na bocie wprzeciwienstwie do ciebie,wiec popisac to ty sie za duzo nie popiszesz bo nie masz czym (0 inteligencji,0 skilla,nie umiesz trapowac)
dobrze ci wychodzi bocenie i kozaczenie,a gdyby nie twoj friend chciwy etc. to byl bys cipka na neranie. :*
Aa i jeszcze jedno pocwicz trapy :<
Pozdrowka