05-02-2009, 17:15
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2008
Lokacja: Mikołów
Stan: Usunięty
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 203
Skille: 96/92
Poziom mag.: 9
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dabledoro
HauhSAuhaShu,znaczy sie chcialem powiedziec ze wczoraj kazior zajebal next faila. ^^
Kazior widzac mnie przy banku,pomyslal ze ja afk po 30 sekundach przychodzi ze slimem i mnie popycha w kat,nagle patrze aangel przylatuje i widze dwoch jak sie gapia jak mnie slime na*******a,wiec postanowilem zalozyc stealth ringa i na tym sie konczy ta dluga opowiesc. Mysle ze mozna z tej opowiesci wywnioskowac,ze swoj swojego trapuje,swoj swojego ojebuje,swoj swojego zajebie (0 lojalnosci).
Hail Knight-Kazior _/ (failkid) *
Ps. Kasior aka orc warrior : twoje trapy na bridge (kolo small spawnu hydr) sa zalosne,bo tylko noob sie da na takie cos zlapac,a ty mi wyjezdzasz z tekstem "cwany na forum a w tibi nic" lol,sluchaj ziomus zaczynajac od najwazniejszego ja nigdy nie wbilem ani jednego levela na bocie wprzeciwienstwie do ciebie,wiec popisac to ty sie za duzo nie popiszesz bo nie masz czym (0 inteligencji,0 skilla,nie umiesz trapowac)
dobrze ci wychodzi bocenie i kozaczenie,a gdyby nie twoj friend chciwy etc. to byl bys cipka na neranie. :*
Aa i jeszcze jedno pocwicz trapy :<
Pozdrowka
|
Gościu no i sam widzisz jaki mocny w gębie jesteś ;-) nic inne niż ropnąć slima się nie dało a lepsze to niż nic ;D a co do hydry to czemu nie napisałeś jak stałeś ciągle na +1 psie policyjny i raportowałeś ? potem schodziłeś na sec na schody i rzucałeś pod siebie gp a jak chciałem już Cię przesunąć to uciekałeś do góry pokarz może swojego skilla. Mądry to Ty może jesteś ale tylko na forum btw angel to ma na Ciebie wyjebane a Ty myślisz że on ma Cie za jakiegoś wielkiego kolegę Pozdro 
|
|
|