Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2009, 20:12   #643
YaMaRoOo
Użytkownik Forum

YaMaRoOo's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aerie Pokaż post
Wreszcie będzie koniec z botterami i tym podobnymi. Osobiście bardzo się z tego cieszę. A dlaczego?

Bo większość botterów i innych cheaterów nie rozumie dlaczego gracze, którzy nie używają botów ich nie lubią/nienawidzą. Gracz bez bota musi wszytko robić sam a przyjdzie taki botter i bot robi za niego część rzeczy w grze. Nie ważne czy botter siedzi cały czas przy kompie czy nie. Normalnie taka osoba jest zbyt leniwa żeby sama manualnie wbiła lvl albo coś zdobyła. Albo w innym wypadku nie ma na tyle wyrobionej zdolności grania żeby patrzyć jednocześnie na skile, mane itp, po prostu nie potrafią tego dopilnować albo się im nie chce. Gdyby taka osoba nie używała bota to do niczego by nie doszła, czemu? Bo nie chciało by się. Uczciwi gracze ciężko pracują na to co mają a botter? Robi co chce, bo program daje mu możliwości takie jakich normalny gracz nie posiada - np granie kilka razy dłużej co łączy się z otrzymywaniem expa za 0 wysiłku. Właśnie o to chodzi, że botter zdobywa wszystko co chce i wkłada w to 0 wysiłku (nie mówiąc o wstawaniu np o 1 w nocy z powodu alarmu - no lifer wg mnie). To właśnie wkurza graczy bez bota.

Jak CipSoft napisał na resztę botterów\cheaterów jeszcze zbierają dowody więc to tylko kwestia czasu.
Sądzisz że ktoś kto używa bota nie ma skila i by do niczego nie doszedł? Mylisz się.. moje pierwsze postacie z lvlem 80+ były robione absolutnie bez wspomagaczy, teraz sobie czasami włączę bota i wali mnie to że cipsoft ma jakiś systemik który to wykrywa, zbanują - trudno, ja uzależniony od tych pixelków nie jestem..

@edit

A co do wyeliminowania boterów.. to nigdy nie nastąpi ;p