Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2009, 20:45   #120
Pan_Dirak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 16 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: FLOW
Świat: Morgana
Pergamin

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez arx261 Pokaż post
@AxeVice

AB nigdy nie oddało chara nikomu i nie odda. to raczej nam proponowali żebyśmy na silverze poogarniali nie wierzysz zapytaj kafara sam pytal nas czy chcemy.

Potwierdzam w 50%... bo nie wam proponowali, tylko ja poprosiłem Kafara żeby skołował team na momencie, a on nie miał kogo ogarnąć więc zaproponował was, więc nie przekręcaj faktów. Wtedy wydawaliście się całkiem "wporządku" nawet dało się z wami normalnie pogadać.
Szacunek do was straciłem gdy udało mi się "skulać" sobie chara na Morganie, który (niestety) był hunted u AB, a dokładniej od Xadiego. Mimo iż próbowałem ugadać payament, tłumacząc że obecnie nie mam kasy, że nowy owner, chciałem zebyście dali mi chociażby tydzień, nie interesowało was nawet to, że zaufałem wam, a właściwie Kafarowi na tyle, że dałem wam passy do dobrych (jak na silvere) magów (niestety przez brów nie wyszło to wasze ogarnianie ale fakt faktem passy dostaliście).
Dopiero po interwencji Akona i po tym jak Shejq zrobił o to jazdę na zebraniu na vt, Xadi wspaniałomyślnie darował mi 100k (za zabicie 50 lvla)... nie dodam że tylko dlatego żeby nie robić sobie problemów.
Ogólnie nie zamierzałem wypowiadać się w tym temacie... jednak poruszyłeś temat Silvery, a co za tym idzie mój ... a chciałem ci tylko powiedzieć że nie jesteście takimi "bogami wojny" za jakich sie uważacie i mimo iż z większością z was dało się dogadać, czasami macie odpały i wam od*******a...po prostu zupełnie niepotrzebnie uważacie się za niewiadomo kogo.Trochę więcej szacunku dla innych.
Pozdrawiam
Dirak.

P.S ale sie rozpisałem ..xD
Pan_Dirak jest offline   Odpowiedz z Cytatem