Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcin24
Był dobry temat do dyskusji, ale musiało się zlecieć "Rookgaardowe grono" i obniżyć poziom.
|
Temat był naprawdę dobry ale autor tegoż tematu zepsuł wszystko wprowadzając w błąd, pisząc: Usunąć rookstayerów? Co Wy na to?. Wielu wyraziło swoją opinię na ten temat bazując na samej treści tego co zobaczyli na podforum, bo uznali, że samo pytanie zwalnia ich z czytania poprzednich postów. I niestety stało się to co zwykle, wystarczy że temat ma powyżej 2 stron i każdy pisze co mu ślina na język przyniesie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crunsher
ja myslę (JA!!!!) żeby usunąć tylko botterów. . .
|
Jak widać CipSoft nad tym pracuje, a o efektach można było się przekonać choćby ostatnio, kiedy to zbanowano prawie 5000 kont. Wśród nich było kilku rookstayerów. Przykłady? Darq de Rook, Unfailing Warrior, Rook Lulo. Może w końcu skuszą się na propozycję by botterów usuwać gdy tylko zostanie złapany na gorącym uczynku.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gracz1892
Istnieją, istnieją. Kiedyś mi taki pomógł i ja też staram się taki być... Nie wszyscy to boty niektórzy grają normalnie
|
Sorry, nie są mi potrzebne badania przeprowadzane przez GUSy, CBOSy etc. aby wiedzieć że prawdziwi Rookstayerz'y wyginęli. Owszem ostały się nieliczne okazy, ale to tylko wyjątki od reguły. Szkoda również, że nie można mi przypiąć odznaki Prawdziwy Rookstayer, bo swoje nabroiłem. Panie Klocku szacun.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Prezydent_czuwa
popieram, rookstayerzy śmierdzą tlenkiem czadu i bocą
|
Nie chodzi mi już o to w jaki sposób ów użytkownik próbuje zwrócić na siebie uwagę. Wytłumaczył mu już komuś że nie ma czegoś takiego jak tlenek czadu? A nawet jakby uznać to za pomyłkę ten tlenek z tym czadem, to mój drogi czad to taki cichy zabójca, taki gaz który jest bezwonny.
Cytuj:
[...]to wszystko jak to powiedział Klocek to spekulacje.
|
Wszystko co dzieje się na tym podforum to jedna wielka spekulacja. Spekulują nad usunięciem rookstayerów choć w oryginalnym temacie nic o usuwaniu nie ma. Spekulują na temat Sword Of Fury, ghoula, mino maga... Ale nic z tego konkretnego nie wychodzi. Nic a nic. I nic nie wyjdzie, bo cała ta hałastra wszystko chciałaby mieć podane na talerzu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez gracz1892
a tak wogóle skończmy temat
|
Zgadza się pora zakończyć tą farsę.
Tak, żeby nie było, że odbiegam od tematu, wątpię by CipSoft ograniczył dotychczasowe prawa jakie posiadają rookstayerzy. Niewątpliwie jestem za likwidacją graczy już po pierwszym banie, zmniejszeniem staminy i wieloma mniej radykalnymi aniżeli usuwanie technikami walki z nieuczciwymi graczami.
pzdr
Res Khmer