Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2009, 23:19   #648
Aerie
Ulka

Aerie's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Radlin/Ustroń
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aerie
Profesja: Elder Druid
Świat: Honera
Poziom: 132
Skille: 20/28
Poziom mag.: 78
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez YaMaRoOo Pokaż post
Sądzisz że ktoś kto używa bota nie ma skila i by do niczego nie doszedł? Mylisz się.. moje pierwsze postacie z lvlem 80+ były robione absolutnie bez wspomagaczy, teraz sobie czasami włączę bota i wali mnie to że cipsoft ma jakiś systemik który to wykrywa, zbanują - trudno, ja uzależniony od tych pixelków nie jestem..

@edit

A co do wyeliminowania boterów.. to nigdy nie nastąpi ;p
Cieszy mnie, że ktoś przeczytał mojego posta. Ale... nie napisałam, że ktoś kto ma bota nie ma skili... naucz się czytać z zrozumieniem. Napisałam to: "Albo w innym wypadku nie ma na tyle wyrobionej zdolności grania żeby patrzyć jednocześnie na skile, mane itp (...) albo się im nie chce" to znaczy, że graczowi się nie chce robić kilku czynności jednocześnie - patrzyć na mane, zaznaczać potworki, wciskać hotkeye.

Zazwyczaj to właśnie ci uzależnieni używają botów bo nie potrafią przeżyć, że nie zdobędą kilku % w lvlu bądź skilach (albo sa leniwi).

A co do wyeliminowania botterów to masz rację, zawsze się jakiś matoł znajdzie, który po pewnym czasie i tak zostanie zbanowany przez ich program.