Zobacz pojedynczy post
stary 05-02-2009, 23:52   #778
Draggy_Slayer
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 10 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Domyślny

@lechista
1.nie potwierdzono nigdy zeby narkotyki powodowaly defekty plodow
2.marihuana nie powoduje halucynacji
3. sa testy wykrywajace obecnosc marihuany w organizmie, nie prowadzilem nigdy ani po marihuanie ani po alkoholu wiec nie wiem ale sadze ze jakbym mial wybierac to wolalbym prowadzic po marihuanie bo jestem badz co badz bardzije kumaty
4. po marihuanie zrenice inaczej reaguja wiec to objaw zewnetrzny i generalnie ma sie bardzo ciezkie powieki, latwo rozpoznac kogos kto jest po marihuanie, jak czasem zapale i wyjde ze znjaomymi to zawsze rozpoznaja nawet jak gadam z sensem to porpostu "widac po oczach"
@lit
no proste a propo rankingu patrzysz co jest na 1 miejscu
i nie studiuje pedagogiki aczkolwiek mam znajomych na 1 i 2 roku pedagogiki na uj i debila zadnego tam nie ma, wrecz przeciwnie mocnny odsiew jest. I niz ma duzo do rekrutacji do szkol obowiazkowych, poniewaz skoro jest mniej dzieci to jest tez mniej zdolnych dzieci (z roku na rok matury sa coraz latwiejsze lub jesli poziom jest jednakowy to wychodza slabiej) wiec poprostu bierze sie ludzi z lapanki widze to po moim miescie rodzinnym, jak ja szedlem do lo (najlepsze w miescie a i tak bylo kiepskie) to trzeba bylo miec 150 pkt zeby sie dostac, w tym roku 110, to chyba cos znaczy a wiem ze to nie odosobniona sytuacja

Ostatnio edytowany przez Draggy_Slayer - 05-02-2009 o 23:53.
Draggy_Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem