Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bali*
Hmm... a ty masz? bo ja mam pełno kolegów.
Taki kozak jesteś ze piszesz ze niby w fatalach jesteś?? to choć i mnie trapnij.
Pokaż że umiesz zabić kogoś innego oprócz bota.
A co do innych pro elo bot killerów to wasze fragi są do ...
Ja tam kończę spamowanie tutaj bo znów i bana przywalą ...
Ten temat powinien być delete za taki spam.
|
Tak wiemy, ze masz wielu kolegów w tibi na, których zawsze możesz liczyć w trudnych chwilach życia 14 latka.
Jestem w Fatal Illusion graczem, który akurat mniej trapował. W trapowanie bawiłem sie tylko z samego początku czyli daaawno temu,a jak chcesz aby do Ciebie ktoś przyszedł to nie pisz "choć", tylko "chodź"
Ich fragi są do d**y,a Twoje lvl'e to najgorsze, bo zapominacie, że z gry macie czerpać zabawę, a nie maniaczenie aby mieć większy lvl jak pod dp pójdziesz.
@up
Kiedy nagrywała paktofonika to rap był mało znany? Do ostatniego koncertu mieli już sprzedanych ponad 120tys płyt,a teraz sam O.S.T.R sprzedaje po 30tys swoich najlepszych płyt. Wtedy w Polsce rap był już bardzo dobrze znany i dało się na tym zarobić,a teraz mamy emule i inny źródła, ale to temat nie na teraz.
Mezo nagrywał zwykły rap, płyta Mezokracja była dla niego rapem i wtedy dla wielu ludzi tez. W 2006 zrobił trochę popu zamiast rapu, ale nie można mówić, ze to co on nagrywał to nie jest rap.
@topic
Gz huntow