Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wujek Nevik
UP:
Gadasz jak potłuczony koleś. Wiesz co ty zrobiłeś z Tibią? Z grą w której każdy miał równe szanse, nie było żadnego bota. Przychodziłeś do domu i siadałeś sobie spokojnie przed kompem odpalałeś Tibie i nikt Cię w kopie nie bił. Dlaczego? Bo szkoda mu było lvla, a co dzisiaj jest... Padnę to bot odrobi, "a ja sobie filmik odpalę". I mówisz, że nic złego nie robisz jak stawiasz bota na thombie gdzie nikogo nie ma? Powiem Ci, że dużo bo nie wbił byś tego lvla lub tych %. Chciałbym Ci jeszcze uświadomić, że pomieszałeś w swoim długim poście wszystkie Rodzaje graczy grających w Tibię. Porównujesz ludzi którzy zabijają Ci slimy z sobą. A tak naprawdę wy jesteście TACY SAMI! W Tibi masz parcie na LVL. W RL Ci nie wyszło to chcesz poderwać kolegów na lvl? Po co grać skoro nie masz zamiaru grać? Proste pytanie prawda? To odpowiedz na mnie. Bo taki gracz jak ja, który obserwuje spadek TIBI na psy od 7 lat. To naprawdę mi się żal Cipsoft'u robi, że sobie nie poradzili i zjebali cała atmosferę gry przez te Update'y... Czemu zostały wprowadzone Update'y? Bo tak zwane "dzieci NG" dominowały servery klawiszem "delete". Ta gra straciła wszystko wraz z wprowadzeniem Hotkey'ów. KONIEC.
|
Ale z Ciebie baran, człowieku jakbyś nie zauważył updaty są od kilku lat robione tylko dlatego aby Cipsoft zarobił na tych osobach, które nie potrafią wbić 50 lva a chcialy by mieć 150+.
Jeżeli myslisz, że gram w tibie tylko dlatego aby sięopdobać kolegom to sięmylisz. Ale mnie nie rajcuje gra na 20 lvu. Wole z kumplem pobic demce.