Pomysł apsolutnie do BANI!!! pomijając fakt o tym że jestem antynacjonalistą no i ważniejszego faktu, że absotnie jest to niewykonalne (chyba że jakiś otserv ale to sprawa lat kilku) pozostaje FAKT że polacy(z przykrością stwierdzam) kiedy są wśród swoich są jeszcze bardziej chamscy (wnioskuję to np z gry w HBPL i HBUT) wiem że wielu z was to oburzy ale jak się nad tym zastanowicie to może dostrzeżecie w tym twierdzeniu ziarnko prawdy.
Co innego serwer w Polsce. Co prawda też małoprawdopodobne do zrealizowania ale to by napewno ułatwiło życie sporej populacji tibijskiej... świat powstałby wogóle na innym serwerze odciążył by inne światy (no może tak nie do końca bo wiemy jaktakie sprawy stoją

) no i dla nas lagi stały by sięmniej dokuczliwe

. Niestety taki pomysł to tylko we śnie się narazie może spełnić
P.S. A morze wszyscy pojedziemy nad może sięwykompać???
Ja może nie jestem mistrzem ortografii ale takich byków nie robię od dziecaka (chyba że nie wiem co piszę co mi się na lekcji czasami zdarza..
P.S. 2 Jeśli masz już czasami dylemat przy kompie czy ż czy rz to wejdź na google.pl i wpisz wpierw pierwszy potem drugi wyraz... ten który będzie w większej ilosci doumentów na 99.9999999% jest prawdziwy ^^