heh,z egzaminu wróciłem,wiec jeszcze na szybko odpiszę:
granie z botem,to zwykłe oszustwo,tak samo jakbyś grał w piłkę z kulawymi albo beznogimi graczami,i co z tego że cały czas wygrywasz,sprawia Ci to jakąs frajdę?
Eti,może odrazu konto super premium z dodtakowym suite do tibi,za 150 euro na 3 miechy,do aktwyacji wymagane zwykle konto premium,ke?
Czy jak gracie w csa nie wkurza Was że ktoś używa WH albo innego shitu?
Wszelkie cheatowanie psuje tak naprawdę zabawę,to tak jakby grać przez net w jakas strategie,tylko że ktoś ma baze od zera,a Ty po 10 tys wszystkich zasobów,obwarowanie i wszystkie upgrade dla jednostek.
Przykładów jest mnóstwo,jestem zdecydowanie na nie co do cheatów,a jesli by botów nie bylo to itak większośc osób by grała cały czas,bo jestescie od tego uzależnieni,spójrzmy prawdzie w oczy.
Jeszcze podam jedne przyklad,tyle ze realny,ludzie wydają ogromne pieniadze na służbe zdrowia,w kazdej pracy jaką macie musicie płacić na NFZ,i nie ważne w ilu miejscach zatrudnienia się znajdujecie,czemu?co za różnica czy rozchoruejsz sie w miejscu A,B,czy C.Itak choroba jest tylko jedna a do tego leczenie otrzymasz na takim samym poziomie co os.która pracuje tylko w jendym meijsuc i płaci za to raz.Czemu oplacamy dodatkowo pielęgniarki,dajemy prezenty lekarzom ?bo "tak wypada,bo tak lepiej,bo wtedy lepiej zaopiekują się kimś bliskim",wtf,łożysz na to ogromną kase i masz jeszcze do interesu dopłacać,bo taki jest zwyczaj i wszechobecnie ludzie zezwalają na to,a pielęgniarka,lekarz itak dostają kase za swoją prace i dodatkowe kwoty za "dodatkowe uslugi" które są wymagane od nich podstawowo.Ja uważam że to jest złe i jest to oszukiwanie nas ludzi.Tak samo cheatowanie,jest złe i powinniśmy z tym walczyć a nie zezwalać na dalszy ciąg tego procederu "bo tak lepiej,bo tak wszysyc robią".
Jeżeli dla kogoś gra jest fajna bo jest łatwa to gratuluje,jest mnóstwo łatwych gier,z dużo ładniejszą grafiką itp.po co grać w coś w czym tak naprawde nie uczestniczycie,bo wasza egzystencja w programie polega na odpalaniu bota.
Itak wiem że nie przekonam większości z Was i że się czepiam,ale kieruje te slowa do tych kilkunastu,może kilkudziesiecu osób które maja poukładane w głowie i wiedzą o co mi chodzi,pozdrawiam