Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2009, 13:43   #13149
Linari
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spowalniacz Pokaż post
Analizując poczynania Dempaha można stwierdzić iż ich aktywność na serwerze spadła do minimum... tworzą jedynie noob chary przez co nasuwa się pytanie co zamierzają tym osiągnąć bo chyba nie chcą tak wygrać wojny...

Każdy z was pamięta gracza Name: Yeshill który zarzekał się że nigdy więcej nie wystąpi przeciwko Vision i Duskiness po czym złamał zasady i upadł:

Jan 10 2009, 10:23:03 CET Killed at Level 202 by Zwidek and by Imargam

starał się jednak on pokazać jakim to on jest cwaniakiem:

"WIELKI NEUTRAL YESHILL"
o/

Jednak Cipsoft nie lubi cwaniaków:

Banished: until deletion because of using unofficial software to play

Patrząc na graczy którzy opuścili serwer muszę stwierdzić iż odeszli najgorsi z najgorszych, ludzie dla których zasady to były puste słowa, prawdą jest że są jeszcze lamusy którzy cwaniakują... jednak furora posiada swojego bohatera, człowieka który nie pozwoli sobie w kasze dmuchać... tym człowiekiem jest Katrila.

Xareta - bohman, Schem'at - paccman, mariafrezer- cfaniakman, fiszkela - jatucosznaczemen, draco - kozaczebomogeman i wielu wielu innych...

Pamiętam czasy gdy LoA brała paymenty za kupowanie w sklepie w ab'dendriel, gdy płaciło się miesięcznie za wchodzenie na cyclopolis... to było dopiero PA, jednak wy młodzi... co wy możecie wiedzieć o zabijaniu...

Jeślibyście mieli wymienić 5 osób które są legendami Furory to kogo byście wymienili? Wybierzcie szczerze...

Czemu napisałem tego głupiego posta? Nie mam pojęcia... może żebyście udowodnili mi jak to się grubo mylę? Te i wiele tematów ma zachęcić was do fajnej rozmowy a nie wrzucania pedofilskich zdjęć.

//Pozdrawiam Dominator

Hmm powiem taak patrzycie i oceniacie tylko czyjes bledy a sami macie dupy osrane a jak ten Katrila jest dla ciebie najlepszy to ok ale nie mozna byc mistrzem kiedy sie pada i spamuje '' exevo mas san'' moge ci dac cama jak bardzo chcesz.
A i odpierdol sie od Yeshilla bo on nie jest pierwszy ktory cos obiecywal i tego nie dotrzymal a zreszta chlopak wiedzial co robi bo z Vision na jednym serwerze grac sie nie da tyle.

A i chlopaki co do napinki Youeny i te inne mozecie mnie bluzgac wysylac jakies tanie linki z neta i tak mnie to gowno zrobi bo na mnie TAKIE COS POPROSTU NIE DZIALA ELO y0 =]

Ostatnio edytowany przez Linari - 07-02-2009 o 13:45.
  Odpowiedz z Cytatem