Szczerze mowiac dziwnie jest mi oceniac co sie tutaj dzieje, gdyz jestem w jednej ze stron. Mimo wszystko jakims dziwnym trafem jak ktos odchodzi z gildii, to zawsze gina pieniadze. Nie uwazacie tego za troche dziwna sytuacje? Dlaczego bawicie sie w plebejstwo jak Ci z tibia.de co rozdaja zalosne wrecz hack linki. Dlaczego ludzie wywoluja wojny z powodu zabicia noobchara, zawsze jest mozliwosc dogadania sie, nie trzeba rozwiazywac wszystkiego na wlasna reke, mozna zawsze sie zapytac o rade. Nie jestem w stanie pojac, dlaczego Ci co byli w Vision odeszli. Zle Wam bylo, meczyliscie sie uzerajac sie z kims, wszystko jest ze soba scisle powiazane.
Co do Yeshilla. Ciezko jest go w ogole ogarnac. Dolacza do przegrywajacej strony, mogl sobie grac, a EXP LOCKA MIAL TYLKO NA PALLA. Wiec ogolnie typ jest dobry, no ale nie chce mowic ze sobie zasluzyl, bo raczej nikomu nie zycze hacka.
Jedyna osoba ktora opuscila gildie z twarza byl Kaczor. Siedzialem wtedy ja, buki, andi, kaczor i pare innych osob i powiedzial ze on odchodzi bo ciezko mu bedzie potem spojrzec w twarz rl'om. Jednak takie zachowanie tez trzeba umiec u siebie wyrobic, dlatego naprawde szacunek.
Wlasciwie to tyle ode mnie, piszcie wiecej z sensem, mniej sie wyzywajcie, a moze sie uda zrobic z tego sensowne miejsce, w ktorym mozna jasno wyrazic swoja opinie nie obrazajac kogos.
Pozdrawiam