Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2009, 19:05   #42
Zabanicjowany
Użytkownik Forum
 
Data dołączenia: 31 01 2009

Posty: 67
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Robin2000 Pokaż post
Jeśli na prawdę otworzysz taką knajpkę to gdzie? Zapewne minie parę miesięcy zanim będziesz miał zyski (skąd weźmiesz warzywa itd.). ALBO jeśli się mylę, to otworzysz sieć restauracji która opanuje rynek gastronomiczny na całym świecie.

PS. Jak/Jeśli otworzysz to gdzie?
Takie knajpki to nie jest nowy pomysł. W Szwecji, Meksyku, Francji napewno są, tyle, że monopol powoli je zabija. I jest napewno droższe takie jedzenie bo we Francji jak byłem to ceny były wyższe niż w mcd czy kfc. Ja bardzo rzadko wpadam do mcd, wolęiść na pizzę która wydaje mi się "zdrowsza" niż ten syf z mcd. Po drugie to rzeczy z mcd nawet smakują ale dzięki chemii. Jedynie shake'i tam kupuję i raz na miesiąc może wpadnę.

I nie zniechęcam ale aby otworzyć lokal gastronomiczny trzeba mieć pieniądze, to nie jest tak jak zwykła firma, trzeba przejść specjalne badania lekarskie, pózniej lokal sprawdzony jest przez sanepid i tego typu kontrole.

Polecam film http://fast.food.nation.filmweb.pl/

Ostatnio edytowany przez Zabanicjowany - 07-02-2009 o 19:10.
Zabanicjowany jest offline   Odpowiedz z Cytatem