Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ekwador
Prawie wszyscy na tym forum pisza takie glupoty typu "Ale z DR to nooby byli w vision i mogli expic ile chcieli a teraz pz grzeja ahaha " Moze ludziom z DR znudzilo sie wlasnie tylko expic i szukali czegos nowego ? Jak dla ciebie gra w tibie to tylko expienie to sie zastanow moze nad tym troche -.-
A co do Yeshilla to jego sprawa ze doszedl to przegrywajacej strony -.- napewno widzial w tym jakis sens ze przestal byc neutralny i doszedl do wojny -;-
|
Tylko expienie? Rozumiesz co napisalem? Mogl normalnie chodzic po mapie i robic questy. Czym dla Ciebie jest ta gra? No chyba po to grasz by miec silna postac, a nie po to zeby miec 10 palka.
Nie wiem jakich on tam mial swoich wielkich przyjaciol. Nie wiem co go tam ciagnelo, zrobil jak chcial.
Jaki byl sens by nie byc neutralnym? Liczyl ze swoim dojsciem do DR zmieni oblicze wojny? Liczyl ze jego gwiazdka za 200 zmieni kolosalnie combo? Nie wiem, wg mnie popelnil blad. To prawda ze to jest niby jego sprawa, ale zalicza sie to rowniez do tego co sie dzieje na serwerze. Wiec argument - nie trafiony