Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2005, 20:38   #22
Kredi
Użytkownik Forum

Kredi's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -Res-
Heh dzieki ludzie za odpisywanie ale wg mnie nawet trucie szczoror w piwnicach jest dosc bez sensowne bo po co ?Biegaja se i gdyby ludzie mieli SZCZELNE drzwi to nie bylo by problemow >.<
Wyobrazcie se szczura ktory jest truty i nie wie co sie z nim dzieje,co on czuje -strach
Wiem ze ja jakas manie mam ale poprostu nie moge na to patrzec ;/
Oj o szcurach wiem dużo i powiem ci tak. Szczury jak wiesz są zwierzętami stadnymi. W stadzie (jak to w stadzie) jest przywódca(a to mądre bestie nie?). Jak szczury widzą trutke. Biąrą najsłabszego szczura który jest na zejscie i dają mu to do spóbowania. Jak mu się coś dzieje to nie jedzą a jak nie dzieje to zajadają sie. Szczurynajfajniejsze zwierzaki na świecie.
A co do szczura który się boi że cos sie mu dzieje to owszem niepokoi sie ale na jego miejsce wstąpi 12 nowych młodych szczorkwów, a potem potomstwo zatrutego szczura uodparnia się na ta trutke. Sam miałem dwie szczurzyce (uwierzcie takich szczórów nikt nie miał). Musiałem uśpic ponieważ starość dopadła ich i uwieżcie tak było dla nich lepiej(wylewy).

@topic
W Polsce (Ach ci polacy) powinno być takie pogotowia jak np w Los Angeles albo Detroit (Ogólnie mówiąć w Ameryce). Jest tam policja dla zwierząt. LEci to nieraz na Animal Planet

ŁACZMY SIE W SIŁE BRACIA I SIOSTRY