Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serious Sam
Wznoszę toast za twoje przyszłe zdrowie!
|
a czy ja mówie że nie jem nic innego tylko fast food? Jestem chudy jak patyk (może na razie ;p) ale fast food uwielbiam... Nie jest tak że na śniadanie ide do McDonalda na obiad do KFC a na kolacje na pizze... po prostu jak mam kase i chęci idę na jakiegoś fast food bo po prostu on mi smakuje a że nie jestem jakimś otyłym grubasem to czemu mam przestac?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zabanicjowany
Akurat mam w domu coca colę i popatrzyłem co jest w składnikach i m.in. jest E 150d czyli karmel amoniakalno-siarczynowy; brązowy
z wikipedii http://pl.wikipedia.org/wiki/Karmel_...no-siarczynowy
- u szczurów toksyczny[potrzebne źródło]
- u królików hamuje metabolizm witaminy B6
|
No ta zwierzętom to może i szkodzi ale ludziom nie więc? To tak jakby pisac że ludzie nie mogą jeśc czekolady bo szkodzi ona zwierzętom (np. psom) no niestety ludzie jedzą i nic im nie jest - no chyba że pare kilo zjedzą no ale to już co innego...
EDIT
a i wiem że niektóre posiłki są nie zdrowe no ale coś za coś chce zjeśc coś smacznego i to co lubie to nie będę brał się za sałatkę sorka , jak zrobisz jakieś danie zdrowe i smaczne to ok zjem ale ziom bez przesady niektóry ,,niby'' zdrowe posiłki smakują prawie jak gówno (a i żeby nie było domysłów że je próbowałem...)