Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2009, 21:38   #59
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nokiasymbian Pokaż post
Nie wiem co jest w tym takiego świetnego jak sokowirówka to koszt rzędy 50-100 zł... A i uwież mi że wolę pic Colę niż taki sok bo jakoś po jego wypiciu nie widzę różnicy a za to w Coli mam chociaż zaje...zawalisty smak , + na 100% taka cola będzie tańsza niż ten ,,świeży'' sok z baru - szklanka pewnie za 3 zł... zal

Zara będą posty typu że sok jest zdrowy itp. taa to powiedz jakie mam jego plusy ? Już wolę se w aptece kupic Centrum i mam wszystkie witaminy które potrzebne mi są na 1 dzień więc mogę pic colę litrami gdyż więcej witamin mi nie potrzeba...

A i co do sałatek itp. to uwież mi że jak jestem głodny i kupię sobie takiego hamburgera to mi się ze szczęscia chce płakac a sałatki to nawet za darmola bym nie zjadł (no jeszcze zależy z czego ;p) ale i tak - thx but bye bye
1) Jeśli możesz pic colę litrami i nadal ci smakuje, radze jak najszybciej udać się do lekarza. Możesz mieć groźne zaburzenia metabolizmu lub zaawansowanie uszkodzenie łączeń nerwowych.

2) Jeśli pijesz cole litrami, to najlepiej od razu weź baseballa i wybij sobie zęby. Na cole i tabletki witaminowe wystarczy (przecież to wszystko co ci do życia potrzeba, nie?) a zaoszczędzisz sobie bólu jak cukier zacznie ci się przez zęby dostawać do nerwu.

3) Płaczesz na widok hamburgera? O ile nie mieszkasz w kraju trzeciego świata, radziłbym udać się do okulisty by zbadał twoje kanaliki łzowe. Możliwe że masz uszkodzenie mięśni i cebula w hamburgerach wywołuje u ciebie spotęgowany łzotok.

Cytuj:
a czy ja mówie że nie jem nic innego tylko fast food? Jestem chudy jak patyk (może na razie ;p) ale fast food uwielbiam... Nie jest tak że na śniadanie ide do McDonalda na obiad do KFC a na kolacje na pizze... po prostu jak mam kase i chęci idę na jakiegoś fast food bo po prostu on mi smakuje a że nie jestem jakimś otyłym grubasem to czemu mam przestac?
Życzę wspaniałej przyszłości. Będą pokazywać w TV jak cię będą wywozić przez okno dźwigiem.