Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavi0
Xadi, z tymi gwiazdami to już przesadziłeś.  A co do Russela, to wiedz, że jest ok póki wszystko idzie po jego myśli.  Jeśli jego plan Cię nie uwzględnia i Twojej gromady gwiazd (Czyt. ab trolle), to wtedy zobaczysz jaki to Russel jest kochany. Byłem w Avis od bardzooo dawna i wiem jak wszystko tam wyglądało i jak miało wyglądać jak stwierdził, że Polacy w Avis już nie są przydatni i dlatego sprowadził Aurere. Także Tobie oczy się otworzą później, bo na razie to jesteś zaślepiony banankami.
|
przy zalozeniach:
ze wrog mojego wroga jest moim przyjacielem,
przyjaciel mojego wroga jest moim wrogiem
oraz osoba, ktora przychodzi z swoim przyjacielem po mnie, po to zeby pomoc swojemu przyjacielowi mnie zabic na pewno nie jest moim sojusznikiem
twierdze, ze bez wzgledu na wszystko co bylo w przeszlosci teraz avis jest moim sojusznikiem
ja potrzebuje tylko takiego serva, na ktorym bede mogl spokojnie robic nowe skrypty, moze to byc nawet ots.
a dopoki nam sojusznik nie zaczyna wchodzic do gardla i sprawdzac, wszystko zanim cos przetrawimy (a karmimy sie zabijaniem), to takiego sojusznika naprawde szanujemy i bedziemy mu pomagac
a co do tego, ze leader avis nie wiaze z nami zadnych wiekszych przedsiewziec nic nie zmienia, bo w flow bylo tak samo,
tutaj moze byc tylko tak, ze sie zaklimatyzujemy i bedziemy sie wszyscy szanowac,
w flow, wiedzialem ze i tak nie bedzie nic dobrze, bo jedni za bardzo nas urazili, zeby bylo dobrze.
tutaj, tj. w avis jest od poczatku wszystko, bo to, ze sie zabijalismy wczesniej to naprawde nic.
jesli cos sie posypie, to chociaz nie bedziemy mogli powiedziec, ze osoba kierujaca naszym teamem cos nami zle zarzadzila, tylko ze team sam zle wybral.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez meravi
musze to zrobic...
prezentem bylo to, ze bez zadnych konsekwencji wyszliscie z nory...
masz racje POI to glupi pomysl, bo na huj Ci softy w HG...
jestem gwiazda gwiazda ludzi fantazja wyzwalam zazdrosc... 
|
jeynym prezentem od flow bylo to, ze blokneliscie mi na hienie sharptootha podczas robienia X misji.
nie do konca rozumiem to z nora, chodzi o to, ze w ab siedzielismy? jesli tak, to powiem ci, ze dosc dobrze zabezpieczyliscie sie w naszej norze, bo obija mi sie o uszy, ze usilnie staracie sie nam robic masslogi w ab etc, dlaczego paprzecie sie w takiej norze? nie sa to za niskie progi na wasze nogi?
co do poruszonego tematu konsekwencji, ja do tego nawiazuje juz 10^24 raz,
prezentami OD WAS DLA NAS byla:
- mozliwosc wyexpienia sie
- 1kk dla jednego z nas z oszukania na pacce [jeden z nas oszukal was]
prezentem OD nas DLA was byly:
- 300zl dla jednego z memberow,
- prywatnie powiem, ze moje 150k za poia, na ktorego nikt nie poszedl, bo nie byl zoorganizowany nawet
- 2x 80~90sorc, ostatnio oszukany z naszych przez waszego.
- kasa za paymenty, ktore dostaliscie totalnie bezpodstawnie, to mozna uargumentowac tylko tym, ze kilka osob 'pekneło', co powoduje, ze prezencik 1kk od was dla nas sie zeruje
- bardzo nieskromnie powiem, to nawet brzydko zabrzmi z moich ust, ale pomoc techniczna z mojej strony,
pozale wam sie, ze czuje sie naprawde oszukany i nie mam do flow szacunku, dlaczego? bo nawet nikt nie postawil sie w naszym imieniu, zeby ktos, kto nas oszukal oddal nam nasza wlasnosc,
pomimo tego, ze ja nikogo nie okradlem, zostalem okradziony.