Cytuj:
Oryginalnie napisane przez maxx99
Nerevareen człowieczku drobny jesli juz kogos wysmiewasz to chociaz rob to w kwesti w ktorej masz cos do powiedzenia.... otoz chcialbym cie uswiadomic ze level postaci ma tutaj NIEWIELE!!! podkreslam NIEWIELE znaczenia (poniewaz chodzi glownie o SKILLE!!! i o ilosc HP broniacego mnie przed padnieciem od jednego strzalu) moj knighcik ze skillem 75 i GSem w boszkach spokojnie smigajac sobie po mojej ulubionej krypcie w ankrahmun robi dokladnie tyle expa co napisalem (czasem troszke mniej czasem wiecej  )... a co do 20k exp/h to dokladnie tyle robie palkiem na 20lev (69dist) w cyclopolis badz w jednej z krypt (rowniez bez strat wlasnych- procz boltow), lub kiedys robilem jeszcze z FSem  na rotach darashia -> dokladnie 1kexp w 2,5-3,5min
(oczywiscie chcialbym zaznaczyc ze te wyniki sa w duzej mierze jednorazowe bo takie 100k exp to sa praktycznie 2 lev 
|
Gościu takie farmazony piepszysz, że źle się robi. Wyżej masz kolegę który ma wyższy lvl od ciebie i pewnie podobne skille. Eq ma średnie znaczenie, aby była broń 2-handed. Abyś zrobił 100k expa w kryptach musiałbyś zabić 650+ mumi, 1k+ ghouli, czyli tego co można w miarę szybko zabić, i jest stosunkowo szybki resp. Co daje jakieś 300+/1h mumi lub 400/1h ghouli, a biorąc pod uwagę mieszane expo to jakieś 120+ mumi i 350 ghouli. Znajdź mi taki resp!! Pewien pal na Isarze (ach te czasy mojego Pohmakera), mówił mi że robi 70k expa na pohu a knight na pohu raczej za dobrze nie poexpi.
@ topic Knight rlz, w szczególności z extra skillami + eq ;]