@Cygan
Dzieki, jak bede to zagadam do ciebie (zapodaj nick jesli mozesz

).
@topic
Mam jeszcze kilka pytan odnosnie GW ;p
1. Co mozna zdobyc ze skrzyni Zaishen(?)? ZK kosztuje okolo 5k (jak dla mnie, poczatkujacego gracza to calkiem spora sumka), wiec napewno nie "wypadaja" jakies badziewia.
2. Czy uzywajac jedna postacia ZK, moge potem otworzyc skrzynie po raz drugi ta sama postacia (oczywiscie zakladajac ze ponownie zdobede ZK)?
3. W siedzibie gildii jest Mistrz Gildii od ktorego mozemy wykupic nastepnych NPC'ow. Jest tam jeden ktory zajmuje sie sprzedaza broni i pancerzy. Czy sprzedawane przez niego itemy sa takie same jak przy tworzeniu eq na pvp, czy sa to odrebne itemy ktore mozemy uzyska tylko przy zakupie u niego?
4. Pytacie siebie nawzajem do ktorej frakcji wasza gildia nalezy (Luxonowie czy Kurzikowie). Gdzie w takim razie mozna to wybrac, po ktorej stronie chcemy byc? Mamy udac sie do jakiejs specjalnej osoby, czy poprostu chodzi tutaj o to, po ktorej stronie walczymy i zdobywamy tytuly?
Btw.
Sorki ze tak wypytuje, ale kazdy kiedys musi zaczac, a nie wszyscy na poczatku odrazu all wiedza.

Sledzilem kilka forum o GW, ale wiekszosc graczy posluguje sie nieznanym jak narazie dla mnie slangiem i skrotami. ^^