Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2005, 21:55   #30
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

@Rankor-codzienna fucha trolla.
@Marcomarco-poprawka-glupi ma zawsze szczescie
@Kilka osob-czy dla was prawo krytyki ma jedynie ten ktory sam dokonal lub dokona wiecej niz krytykowany? To taka sama mentalnosc jak bluzganie na kogos komu nie podobaja sie czyjestam fejki czy opka argumentami w stylu 'jak jestes taki dobry to napisz lepsze!!!111!!!'
@spider-bialystok-kto ci qrwa powiedzial ze jestem intelektualista, albo ze lubie politykow? Sigh.
@ci co odpowiedzieli na mojego posta-heh, ta pierwsza czesc o Rumcajsie z wiesniackim wasem to byl ZART(mnie tak bracik nazywa, a ta druga czesc to juz po czesci zart po czesci nie, bo jednak dla mnie ciagle skoki sa jedna z bardziej losowych dyscyplin sportowych jakie istnieja(nie mowie o hazardzie, of korz, bo to inna para kaloszy). W np. pilce noznej nie ma czegos takiego, ze nagly podmuch wiatru spowoduje przegrana Brazylii z RPA. A w skokach przez wiatr jakis Robert Mateja czy inny Abdul Ahallak moze skoczyc dalej od Ahonnena i Malysza razem wzietych. I co to za frajda, ogladac TV i modlic sie 'WIETRZE NIE SPIEPRZ'? Cholera. A to wybicie sie z progu, blah blah blah... Nawet nalepsze wybicie to mozesz se w dupe wsadzic jak ci wiatr w plecki powieje i na dol zepchnie. I nawet srednie wybicie moze cie ladnie poniesc jak ci ladnie wietrzyk powieje. Wiec nie mowcie 'ADAM LEC' tylko 'WIETRZE WIEJ'...