Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2009, 15:12   #176
MalutkiDrut
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 12 2007
Lokacja: Częstochowa :)

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MiszczuPefalpe Pokaż post
Siema morganczykaki i morganynianki

Witam was Ja Pani tego servera Uriza. Wiele graczy narzeka ze server upada i pragnie mojego powrotu. Wiec wracam by jeszcze raz dojsc tu do wladzy i wprowadzic pokuj i spokuj. Nie bylo mnie ostatnio bo studiowalam na akademi militarno wojskowo wojennej. Poznalam wiele tajnych trikow i technik warowo pvpowych. Wracam silniejsza i madrzejsza i szybsza. Widzac serzaca sie fale noobstwa pekerstwa thiefowania i dedzenia innycvh bez powodow jestem zmuszony wprowadzic wiele diametralnych zmian.

Po pierwsze wprowadzam stan wojenny. Po drugie wszelkie manasy beda na kartki ktore bd rozdawane tym co robia mi runa. Wszelkie ceny ustalac bedzie w centralnej siedzibie w venore specjalny parlament powolany przez urize a kazde 10% od kazdej transakcji bedzie podatkiem twz urizuwka. Podobnie na expienie trzeba miec specjalne pozwolenie wydawane specjalnie przed urize. Tak samo polow ryb, Surowo zakazuje sie polowania na wszelka dzika zwierzyne, to bedzie hobby urizy. Za takie wykroczenie grozi smierc przez z lmmowanie. Kazda zmiana domku ma bym wczesniej zglaszana urizie oraz od godz 22 do 6 rano zabrania sie opuszczania pz. Kazdy kogo spotka urizowy patrol ormo lub zomo (do wstompienia w jego szetregi serdecznie zapraszam) zostanie dedniety a jego itemy zkonfiskowane. A i nie czekajcie na teleranek bo w tym czasie poleci moje oredzie do graczy tibijskich. Pozdrawiam i mam nadzieje ze spodobaja sie wam moje zmiany i stworza nowe podwaliny dla tego servera gdzie od dzis kazdy bd zyl rowno i szczesliwie.

Pani prawie wszystkich serwow Uriza
Obojniak? 10znakowjol
MalutkiDrut jest offline   Odpowiedz z Cytatem