Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2009, 20:16   #800
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gimlos Pokaż post
I na podstawie tej mikroskopijnej szansy ( już chyba szybciej pod tramwaj wpadnie, niż z ganja ) popierasz kolege Draggy_nerd, który twierdzi że profesor "nie zaryzykowalby" palenia? Proszę cię : d
nigdzie nie napisalem ze go popieram w tym o czym rozmawial, powiedzialem jedynie ze szansa zawsze jakas jest na zlapanie go to byl jeden przyklad... a rozne wypadki chodza po ludziach.. inny przyklad: poszedl ten caly prawnik czy ktos do baru z kumplem, popili... burda w pubie niekoniecznie z ich winy.. przyjezdzaja psy.. wszyscy na zewnatrz.. przeszukuja i lipa bo akurat mial przy sobie... takich sytuacji sa setki.. dlatego nie wiem czy warto jest teraz rozwodzic sie nad tym przykladem..

Cytuj:
Nie wiem - moze po jego efektach : dd? A drugim zdaniem to, ze o promocji czegokolwiek nie macie zielonego pojecia, perfekcyjnie udowodniles.
Chyba na prawde nie rozumiesz w jaki sposob dzialamy i w jaki sposob mozemy dzialac, inaczje nie pisalbys takich glupot

Cytuj:
Żaden z moich palących znajomych o was nie słyszał. Ja dowiedziałem się o stronie z twojej sygnatury na forum. Nadal jest to pojedynczy przyklad : d?
To jedynie moze zle swiadczyc o twoich palacych znajomych skoro temat marihuany u nich konczy sie na paleniu jointa, nie czujac potrzeby powiekszenia wlasnej wiedzy na ten temat, wtedy trafili by na nasza strone.

Widzisz, jednak kazdy sposob promocji jest skuteczny w mniejszy badz wiekszym stopniu

Nie rozumiem, wymagasz od nas by kazda palaca osoba w tym kraju o nas slyszala? To nie jest takie proste jak sie wydaje.. promocja jest w calym kraju.. nie bede opisywal tego bo mi sie po prostu nie chce... Zreszta, jesli masz genialne pomysly na wypromowanie wk i jestes zwolennikiem mj i legalizacji to wejdz na strone, podziel sie pomyslem i zacznij dzialac... kto powiedzial ze jestesmy idealni

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To Pokaż post
zielonemity.republika.pl

czy informacje na tej stronie są rzetelne? bo wydaję mi się, że autor po prostu chce odciągnąc młodzież od marihuany...
nawet nie wchodze na ta strone... nie chce mi sie wszystkiego czytac i poprawiac ewentualne bledy... wszystko czego chcecie na prawde dowiedziec sie o mj znajdziecie na stronie wolnych konopii i w odnosnikach na niej uimeszczonych.
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem