Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2009, 22:32   #803
Snagoth
Cease & Sekkle

Snagoth's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa

Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
Snagoth ma numer GG 8429069
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Litawor Pokaż post
No i taka postawa jest wg mnie błędem. To nie ludzie powinni przychodzić do was, tylko wy do ludzi. Zamiast poświęcać czas na mówienie nam, jak to ciężko jest ludzi przekonać, mógłbyś właśnie wejść na tą stronę i wskazać, co tam jest nieprawdą. Na pewno przyniosłoby to lepsze skutki.
Ale po co? Po co mialbym wchodzic i wskazywac nieprawde? nie rozumiem... to kazda strone ktora ktos poda mam weryfikowac bo... bo co.. bo ktos tak chce? Bo moga byc na niej bledy? Nie widze powodu bym mial to robic... jesli ktos chce znalezc prawdziwe informacje to juz napisalem gdzie powinien szukac.. lepiej czytac tam gdzie sa pewne informacje niz domyslac sie czy na danej stronie sa prawdziwe informacje i czekac na odpowiedzn a forum czy ktos to potwierdzi badz nie... o.O

i nie napisalem ze ludzie maja przychodzic do nas... interpretuj odpowiednio cytowane fragmenty

@edit
przeczytalem co napisal draggy i odpowiedzi na te wszystkie pytania zostaly przeze mnie juz dawno w tym temacie udzielone..

e)u osób z predyspozycjami do schorzeń kardiologicznych mogą wystąpić zaburzenia rytmu serca

to prawda bo palac marihuane podnosi sie cisnienie serca... a wtedy osoba ze schorzeniami kardiologicznymi moze roznie zareagowac..
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
www.wolnekonopie.pl
www.otwartapestka.info
www.spliff.pl
~Albert Einstein

Ostatnio edytowany przez Snagoth - 08-02-2009 o 22:38.
Snagoth jest offline   Odpowiedz z Cytatem