Temat: Manga&Anime
Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2009, 00:46   #6317
Quezacoatl
Satyryk

Quezacoatl's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Jezu Chryste Niedogolony, więcej nie zajrzę do takiego tematu! Z polową tego forum już NIE ROZMAWIAM.
I pan precel rzekl do Michossa gdy tenze wyszedl z arki preclowej, "Nie przeklne juz wiecej tej ziemi preclowej dla dobra ludzi. Bo w koncu wyobraznia ludzkiego serca idzie w lolicon od poczecia. Nie bede tez wiecej niszczyl wszystkiego co zywe."

Sayonara.

Cytuj:
Precel to mój bóg, a nie obiekt pożądania.
Ja wole aby bog = obiekt porzadania, wtedy modlac sie do niego moze ci sie dostac sexu w nagrode...

Cytuj:
I o to chodzi chłopaki? Żeby moderatorzy/supporterzy etc. brzydzili się tu wchodzić?
Oczywiscie, mamy tu juz takie mile grono animcow/moe/tentaclow/loliconow/mangowcow i narutardow ze nikt nie odwazylby sie tu zajzec i probowac glosic swoja herezje wszelkiego pokroju.

Cytuj:
ale ja atmosferę i ludzi tu
Stworzyles ludzi tu? Tatus!

Cytuj:
A ja tam wolę coś koło miseczki B. Widok, płaskiej jak decha dziewczynki w wieku około 10 lat jakoś mnie nie kreci. No może z małymi wyjątkami.
Totez my z wydzialu "Applied Lolicon" zajmujemy sie doglebnym badaniem tychze wyjatkow, ktorych wbrew pozorom jest calkiem sporo.

Cytuj:
to co zakład? ; D ze od 0:00 9.02.09 do 0:00 15.02.09 nie będę tu pisał
A teraz szybko ludzie! Spamimy ze jak wroci bedzie na 8 miejscu w postowaniu! Posralby sie z wrazenia.

Cytuj:
No i pieknie, zrobiliscie z Rayzy drugiego Illye... Gratuluje.
Moral?
"Badz twardzielem, a skonczysz jak Illya."