Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2009, 10:48   #58
AtticusDoubleCross
Użytkownik Forum

AtticusDoubleCross's Avatar

Data dołączenia: 21 08 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: EcHO
Świat: Arcania
Poziom: 196
Domyślny

Moim zdaniem osoby co dostały teraz bany miały poprostu wielkiego pecha. Nie ma co się oszukiwać i wciskać kit innym "ja nie botuje i nie używam ani nie używałem bota". KAŻDY używał bota i wie jak działają i działały boty. Poprostu ta grupa osób co dostała teraz bany zle trafiła z czasem. Bo wiemy dokładnie kto używał bota panowie, a że wszyscy nie zostali ukarani to już wina CipSoftu. I jedynie tutaj możemy prosić o sprawiedliwość lecz wtedy byśmy zostali ukarani wszyscy...

Co do zapierania się IP, że oni walczą bez elf.bota, NG czy BlackD proszę darujcie sobie... 3/4 z was posiada bota i aktywnie go używa. Widać to na openkach i przede wszystkim na stackBattle gdzie combowanie na schodach jest wręcz nieprawdopodobne przynajmniej dla mnie. Bo cieżko mi sobie jest wyobrazić was jak w 20 osób odliczacie combo na jednej osobie skaczącej po 3 partiach schodów. Zresztą większość z Was dobrze wie że ElfBota na Arcanie wprowadziła pewna grupa osób z Interregnum i my zaczeliśmy go jako pierwsi używać naprawdę aktywnie i opanowaliśmy go wręcz do perfekcji. Takie wciskanie kitu dla nas - doświadczonych użytkowników naprawdę mija się z celem bo oglądamy swoje i wasze camy z każdego battle i widzimy co się dzieje oraz potrafimy wskazać combo liderów.

Na koniec zapamiętajcie sobie jedną rzecz - tylko miękkie faje nie potrafią przyznać się do winy i powiedzieć prawdę w oczy. Więc nie zgrywajcie takich "I'm clean" bo naprawdę wam to nie wychodzi...
AtticusDoubleCross jest offline   Odpowiedz z Cytatem