Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2009, 10:58   #804
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth Pokaż post
nigdzie nie napisalem ze go popieram w tym o czym rozmawial, powiedzialem jedynie ze szansa zawsze jakas jest na zlapanie go to byl jeden przyklad... a rozne wypadki chodza po ludziach.. inny przyklad: poszedl ten caly prawnik czy ktos do baru z kumplem, popili... burda w pubie niekoniecznie z ich winy.. przyjezdzaja psy.. wszyscy na zewnatrz.. przeszukuja i lipa bo akurat mial przy sobie... takich sytuacji sa setki.. dlatego nie wiem czy warto jest teraz rozwodzic sie nad tym przykladem..
O rotfl. Wybacz, że traktowałem cię dotąd jako poważnego dyskutanta : d Jaki debil wziąłby towar do baru? Tym bardziej ktoś, kto ma ( jak twierdzicie ) jeszcze więcej powodów, by "wpadki" uniknąć.

Cytuj:
Chyba na prawde nie rozumiesz w jaki sposob dzialamy i w jaki sposob mozemy dzialac, inaczje nie pisalbys takich glupot
Piszę na podstawie tego, ile o was słyszę. Kryterium najprostsze - a ty cały czas nie potrafisz mi podać konkretnych argumentów, dlaczego miałoby ono być niewłaściwe.

Cytuj:
To jedynie moze zle swiadczyc o twoich palacych znajomych skoro temat marihuany u nich konczy sie na paleniu jointa, nie czujac potrzeby powiekszenia wlasnej wiedzy na ten temat, wtedy trafili by na nasza strone.
Pogrążasz sie : d

Cytuj:
Nie rozumiem, wymagasz od nas by kazda palaca osoba w tym kraju o nas slyszala? To nie jest takie proste jak sie wydaje.. promocja jest w calym kraju.. nie bede opisywal tego bo mi sie po prostu nie chce...
No chyba o to chodzi : d? Ba, powinny o was usłyszeć też osoby, które nie palą - bo w świetle ewentualnego zalegalizowania marihuany, to je przede wszystkim trzeba przekonać. Ale widząc podejście pt. "nie chce mi się nawet tego opisywać" nie dziwie się, dlaczego macie taki mały zasięg.