Przypomniałem sobie niedawno o istnieniu pewnej gry, w którą uwielbiałem grać za bajtla... Były to czołgi w 3D, na mapach porozrzucane były różne bonusy/bronie i inne tego typu gadżety. Wtedy posiadałem wersję demo, było do wyboru parę map i bodajże 3 czołgi. Jeden z nich był dziwnie przeźroczysty, jak ten szablon z Little Fighter 2. Pamiętam, że czołgi miały niesamowity napęd i mogły wjeżdżać nawet pod najbardziej strome górki i szczyty. Sterowanie odbywało się za pomocą myszki i klawiatury, co w tamtym wieku sprawiało nie lada problem i graliśmy w 2 osoby, jedna zajmowała się podwoziem czołgu a druga eksterminacją przeciwników
Zapamiętałem raczej ogólny obraz tej gry więc o szczegółach powiedzieć mogę niewiele. Dodam tylko, że nie jest to gra Think Tanks, która całkiem dobrze pasuje do opisu.
Jest to dość stary tytuł i obawiam się, że mało popularny... W każdym razie liczę na Waszą pomoc.
@Down
Niestety , to nie to :| Przypomniało mi się jeszcze, że po podniesieniu dajmy na to broni, była ona widoczna na naszym czołgu, do czasu aż wystrzeliliśmy cały zapas amunicji.