Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2009, 16:05   #33
Avidek
Użytkownik Forum

Avidek's Avatar

Data dołączenia: 06 12 2008
Lokacja: Katowice

Stan: Na Emeryturze
Avidek ma numer GG 3855365
Domyślny

Cytuj:
Ej koleś nie rozumiesz mnie. Czy ja mówie "CIP SUX" albo coś?? Czy ja się domagam! o jakieś nowości dla FACC?
A moglbys zacytowac mi fragment posta, w ktorym napisalem ze TY placzesz?

Cytuj:
Chodzi mi o to, że fajnie/ciekawie by było z tą kolejką, ale i tak to nie przejdzie.
Gdyby ten pomysl dokladnie przemyslec, to moze cos by z tego bylo. Jednak rozwiazanie ktore przedstawil autor tematu wydaje mi sie chybione.

Cytuj:
Czytaj ze zrozumieniem kolo i w następnym poście, w którym będziesz się czepiał i mówił FACCom nic się nie należy, bo nie płacą nie wmawiaj mi głupot ok?
"Kolo", ja sie nie czepiam, tylko wyrazam swoje zdanie. Nie mam nic do graczy na Faccu, poniewaz sam obecnie pacca nie mam, jednak nie uwazam, ze teksty typu "wole wydac kase na cos innego" lub "a moze mnie nie stac na pacc" sa usprawiedliwieniem dla "jeczenia" o wiecej dla facc.

Cytuj:
Gdyby zrobili kolejkę byłoby ciekawiej. Nie rozumiesz tego?
A co byloby w tym ciekawego? Dzialaloby to na tej samej zasadzie co statki i dywany, poniewaz nie wydaje mi sie, zeby chcialo im sie bawic w jakies jezdzace wagoniki na poziomie -9.

Cytuj:
A ty wyskakujesz z tekstami typu: PACC płaci PACC dostaje, FACC nie płacie FACC nie dostaje.
Szczerze mowiac to pacc placi i dostaje, a facc nie placi i rowniez dostaje, tylko ze mniej.

Ostatnio edytowany przez Avidek - 09-02-2009 o 16:06.
Avidek jest offline   Odpowiedz z Cytatem