Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2009, 16:41   #378
marcza57
Użytkownik Forum

marcza57's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady Pokaż post
A wy byliscie zdesperowanie ze pingowaliscie naszych , i znowu zaczynacie venta pingowac ? albo tacy zdesperowani ze zbieracie sobie ludzi z innych serwerow bo sami nie potraficie grac ?? , wiec jak wy nie gracie fer to czemu my nie mamy zaczac grac niefer ??

Tylko sie nie nie napinajcie dzieciaki z ormo bo tylko wy pierdolicie na tym forum same glupoty i jebie mnie wasze zdanie ,

A damoon dal nam duzo listow na kilka postaci , i to nie jakies przestarzale tylko niedawno robione ;> , wiec jak bedziecie dalej grac niefer to posypia sie kolejne bany

teraz czekam na napinke dzieciarni
Komisarzu Zawada osobiście wole robienie śmietnika tutaj na forum przez "dzieci" z ormo a powiem że dzieci to to nie są bo akurat tych których znam mają 18+ lat więc dzieciarnia to to nie jest. Rozumiem że miałeś ciężkie dzieciństwo, brak kolegów w realu zmusiło cię aby odnalesc tych ziomków w internetowej gierce. Wiadomo że lata szkolne nie były dla ciebie ciekawe. W każdej klasie znajduje się kozioł ofiarny a w twojej akurat byłeś ty i przyznaj się tutaj na forum przed internetowymi koleszkami że jechali po tobie !

Straszysz teraz IP jakimiś listami, i w tym momencie pokazałeś jakim jestes frajerem. A w sercu złodzieja jest jedna bajera ukarać frajera !
Medivh = konfident i tyle mam do powiedzenia. Wogle jak takie coś można pisac? Na psy też donosisz? To szczyt takie coś pisac na forum po prostu pozostaje mi tylko splunąc na twą twarz ...

Ostatnio edytowany przez marcza57 - 09-02-2009 o 16:45.
marcza57 jest offline   Odpowiedz z Cytatem