Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2009, 16:46   #8
mikolaj99
Użytkownik Forum

mikolaj99's Avatar

Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: We Wszechświecie

Stan: Niegrający
mikolaj99 ma numer GG 1574050 Send a message via Skype™ to mikolaj99
Domyślny

W pierwszym screenie paintem mi zaleciało...
W drugim czarne tło i napisy... ja bym dał normalne otoczenie i jakoś przekoloryzowane na czarno, chociażby pociemnione...
W trzecim screenie nawet ludka dałaś... i to podłoże przekoloryzowane na biało takie se...
Co do czwartego screena to wątpie by na takich bagnach były dodatki do trawy.
W piątym nie mam się do czego przyczepić bo otoczenie jest bardzo ładne tylko tory kolejowe (poco?)
W szóstym jest martwe drzewo ale czy na tej pustyni wogóle kiedykolwiek mogło być żywe?
W siódmym jest jak w piatym ale oczywiście nie ma torów kolejowych.

W ostatnim zrozumiałem po co to wszystko. Jeden człek czyta książkę bo chce się gdzieś wybrac z drugim człekiem. Krzyczy (może oburzony?) że tu są tylko opisy drugi mu odkrzykuje że muszą pójść do "miszcza" i to cała fabuła, tak? Więc nie rozumiem o co chodzi w nazwie tematu, bo w fake'u nie padło słowo takie jak "amulet" lub "Haig" lub chociaż sformułowanie "Amulet Haiga".
No takie sobie, 5/10 i postaraj sie bardziej przy next parcie.

@down

1. To odsyłam do tematu Kasheka. Dobre pomoce dla poczatkujących z gimpem.
3. Może nie przekoloryzowywałaś, tego nie wiem, ale nie pamiętam by coś takiego było w tibii, czy w innych fake'ach...
6. To na pustyni są rośliny (oprócz kaktusów)? Nie wiedziałem...
7. Nie powiedziałem że powinny być tylko żebyś nie pomyślała że otoczenie bardzo ładne tylko torów brakuje a tak nie jest.
A na rozkręcenie fabuły czekam.

Ostatnio edytowany przez mikolaj99 - 09-02-2009 o 17:16.
mikolaj99 jest offline