plytko na wszystko patrzysz Gimlos
'nie chce mi sie'.. to takie strasznie wazne? Nie chce mi sie bo wrocilem z roboty i jestem zmeczony... ale przeciez ja nie moge miec swojego zycia tylko zyje wolnymi konopiami o.O
mowilem jasno ze nie warto jest dyskutowac nad przykladem baru bo takich przykladow moga byc setki i kazdy w roznej formie wiec analizowanie tego jest bez sensu... wazne jest jedynie to ze jest szansa na zlapanie go jesli tego uzywa i tyle. Tak samo ostatnio moj kumpel zostal zlapany bo po prostu jechal na impreze. Rutynowa kontrola i ziomek przyznal sie ze ma przy sobie gdy zapytali.. bo gdyby sie nie przyznal dostal by zawiasy.. a tak to 'tylko' grzywna w wysokosci 40 x 60zl... 2400 do zaplaty. Pewnie powiesz ze dlaczego mieliby o to pytac prawnika... psy nie sa tacy jak zwykli ludzie.. rozsadni.. oni potrafia sie przyjebac do kazdego o wszystko.. jak kaza im pytac o narkotyki (a jest na to nacisk od jakiegos czasu) to zapytaja nawet babcie.. zreszta nie mam zamiaru sie nad tym rozwodzic... dla mnie jasnym jest ze szansa na zlapanie tego prawnika jest.. wieksza czy mniejsza od 'normalnego' czlowieka.. niewazne.. ale jest.
pograzam sie? w tym co napisalem jest sama prawda. a to ze nasza strona nie wyskakuje po wpisaniu legalizacja marihuany to... od tego sa odnosniki.. ale skoro o tym wspomnieliscie to zajme sie tym by to 'poprawic'
zgadzam sie ze o to chodzi by jak najwieksza liczba osob o nas slyszala.. ale jak juz mowilem.. nie jest to takie proste.. i jesli masz te genialne pomysly to... nic nie stoi na przeszkodzie ;]
ale z tym 'pograzeniem sie' to az mi usmiech na twarzy nie znika
jeszcze dodam ze nie moge opędzić sie od stwierdzenia ze wymagasz od wk efektow natychmiastowych... nic nie dzieje sie natychmiast.. ludzie nie uslysza o nas w ciagu jednego dnia czy miesiaca... propaganda caly czas dziala... dowodem na to moze byc fakt iz w ciagu doslownie paru dni 1500 osob zaczelo regularnie odwiedzac nasza strone... a na marszu zjawia sie co roku ponad 5tys ludzi.. w tamtym roku bylo kolo 8 tys.. w tym ma byc wiecej.. cz tak sie stanie, Bo jeden wie