Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2009, 21:29   #27358
Renuzoken
Użytkownik Forum

Renuzoken's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Renuzoken
Profesja: Elite Knight
Gildia: Apocalypse
Świat: Harmonia
Poziom: 236
Skille: 96/91
Poziom mag.: 9
Domyślny

@Heross:
Po pierwsze primo bez sharowania nie wbiłbyś nawet 100 lvlu,
po drugie primo oni huncili sobie sami i nie szli z nami na Hellgo,
po trzecie primo jeszcze się przejedziesz na tym lurowaniu, jak szliśmy na Hellgo to nam towarzyszyło 2 GMów, przyjdzie pora na Ciebie i złapią Cię,
po czwarte primo nawiązując do mojego pierwszego zdania dowody na sharing to: raz mi liżesz tyłek, a raz udajesz, że mnie nie znasz, raz mówisz, że Sherdon "hunted", a raz mówisz "kto to Sherdon?"
po piąte primo wiem, że mam niższy level od Ciebie, ale za to jestem bardziej wykształcony, stawiam bardziej na poszerzanie swojej wiedzy, a nie tak jak Ty dajesz loga z tibii to idziesz do kolegi pogadać o tibii, jak śpisz to śnisz o tibii...
Przemyśl ze 100x co piszesz bo później może się okazać, że tylko Ty się ośmieszasz...

@Mlody of Pirat:
Nie będę pokazywał palcem kto na swojej postaci ma koło 100 deadów... bo sam wiesz najlepiej...
i Tobie dziecko radze udaj się do szkoły bo znowu nie przejdziesz i mama znowu neta odłączy... a i lepiej podciągnij swój 'inglisz zkil' bo masz go naprawdę na niskim poziomie...
Podsumowując to nie jesteś godzien, aby pisać cokolwiek o mnie...

Żeby nie było, że nie ma screena to wklejam specjalnie dla tych dwóch osób coś specjalnego:

(Screen ze starych czasów, ale tekst pasuje do określenia tych osób)

Pozdrawiam
Wasz Renuzoken :)

Ostatnio edytowany przez Renuzoken - 09-02-2009 o 21:30.
Renuzoken jest offline   Odpowiedz z Cytatem