Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2009, 22:58   #2690
wisien_pogromca
Użytkownik Forum

wisien_pogromca's Avatar

Data dołączenia: 02 11 2006

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kropik Pokaż post
Jak była tibia 7.8 jeszcze to grałem swoim 11 druidem (Jeszcze na starym koncie do którego passów nie mam, tym drutem do 35 wbiłem) na Uniterze, bardzo nowy świat, a tu kolega mój przychodzi do depo i mi rzuca 1 backpack pełny GFB a drugi w 3/4 wypełniony HMM'ami a ja mówie "Za co to ?" a on "Za to że na rooku mi pomogłeś" A pomogłem mu na rooku tylko w quescie na short sword Sprzedałem to za dużo forsy bo to nowy świat Potem jak miałem 21 lvl, kulałem z eq, miałem p seta, guardianke cudem zdobytą bo w deadzie leżała jako jedyny item w nim, to stoję przy skrzynce w depo a tu przychodzi 76 lvl i mi rzuca na depo crown helmet, blue robe crown legs BOH'y, demonke, 2cc, ja mam uciechę jak 150 a tam całe depo do tego zioma"plx free items!!!!!!!" a koleś poszedł

Jeszcze jak była Tibia 7.8 to inną postacią na Amerze (nowy świat był) grałem (knight, chyba 10 lvl miał) i idę a tam ciało leży, no to daje looka a tam jakiś koleś został zabity przez... Beara xD otwieram a tu battle hammer, backpack z 20 platynkami, kilkoma brown poc, koleś afkował i go bear zjechał

Mitoman
wisien_pogromca jest offline   Odpowiedz z Cytatem