Jak była tibia 7.8 jeszcze to grałem swoim 11 druidem (Jeszcze na starym koncie do którego passów nie mam, tym drutem do 35 wbiłem) na Uniterze, bardzo nowy świat, a tu kolega mój przychodzi do depo i mi rzuca 1 backpack pełny GFB a drugi w 3/4 wypełniony HMM'ami a ja mówie "Za co to ?" a on "Za to że na rooku mi pomogłeś" A pomogłem mu na rooku tylko w quescie na short sword

Sprzedałem to za dużo forsy bo to nowy świat

Potem jak miałem 21 lvl, kulałem z eq, miałem p seta, guardianke cudem zdobytą bo w deadzie leżała jako jedyny item w nim, to stoję przy skrzynce w depo a tu przychodzi 76 lvl i mi rzuca na depo crown helmet, blue robe crown legs BOH'y, demonke, 2cc, ja mam uciechę jak 150 a tam całe depo do tego zioma"plx free items!!!!!!!" a koleś poszedł
Jeszcze jak była Tibia 7.8 to inną postacią na Amerze (nowy świat był) grałem (knight, chyba 10 lvl miał) i idę a tam ciało leży, no to daje looka a tam jakiś koleś został zabity przez... Beara xD otwieram a tu battle hammer, backpack z 20 platynkami, kilkoma brown poc, koleś afkował i go bear zjechał