Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2009, 06:25   #27382
roo_2
Użytkownik Forum

roo_2's Avatar

Data dołączenia: 07 02 2009

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: NN
Świat: Harmonia
Poziom: 158
Skille: 26
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Renuzoken Pokaż post
@Heross:
Po pierwsze primo bez sharowania nie wbiłbyś nawet 100 lvlu,
po drugie primo oni huncili sobie sami i nie szli z nami na Hellgo,
po trzecie primo jeszcze się przejedziesz na tym lurowaniu, jak szliśmy na Hellgo to nam towarzyszyło 2 GMów, przyjdzie pora na Ciebie i złapią Cię,
po czwarte primo nawiązując do mojego pierwszego zdania dowody na sharing to: raz mi liżesz tyłek, a raz udajesz, że mnie nie znasz, raz mówisz, że Sherdon "hunted", a raz mówisz "kto to Sherdon?"
po piąte primo wiem, że mam niższy level od Ciebie, ale za to jestem bardziej wykształcony, stawiam bardziej na poszerzanie swojej wiedzy, a nie tak jak Ty dajesz loga z tibii to idziesz do kolegi pogadać o tibii, jak śpisz to śnisz o tibii...
Przemyśl ze 100x co piszesz bo później może się okazać, że tylko Ty się ośmieszasz...

@Mlody of Pirat:
Nie będę pokazywał palcem kto na swojej postaci ma koło 100 deadów... bo sam wiesz najlepiej...
i Tobie dziecko radze udaj się do szkoły bo znowu nie przejdziesz i mama znowu neta odłączy... a i lepiej podciągnij swój 'inglisz zkil' bo masz go naprawdę na niskim poziomie...
Podsumowując to nie jesteś godzien, aby pisać cokolwiek o mnie...

Żeby nie było, że nie ma screena to wklejam specjalnie dla tych dwóch osób coś specjalnego:

(Screen ze starych czasów, ale tekst pasuje do określenia tych osób)

Pozdrawiam
Wasz Renuzoken
ta chcesz być fajny jestes taki elo wykształciuk pewnie z zawodówki
moje dedy?
wow 105 fajny jestem
ty po 50 dedach byś sobie żyłki uyebał
heross szaruje?udowodnij mu to :|
a gm mu tyle zrobi co ostatnio mi
ja niejestem godzien żeby pisać coś o tobie? a może bo jesteś leszcz a z leszczami niegadam
wam towarszyszyło 2 gm bo shamgrev im w rl robi dobrze bo ogółem br to naród dumnych aslicków a potem sa przydupiaści polacy jak ty którzy liża dupe takiej shag i udaja tipijskie rodziny rzal pl
jestes taki elo kozaczek że idąc na helgo we 10 70 % teamu spyerdala gdzie piepsz rośnie
mam pro inglisz?a ty pro skial gry ;]]]]
i jeszcze te wasze pro service
patrz MIXED POI Xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
wy poi niemożecie zrobić w cała gildie my idziemy we 4 osoby i poi robimy bez MIXU XDDDDD tu sie ujawnia wasz pro skil gry :|
wez poszukaj se tipijskiego tatusia bo mamusie szamgrev już masz))
może gm cie pokoffa?
spróboj wyliż mu dupe

Ostatnio edytowany przez roo_2 - 10-02-2009 o 06:28.
roo_2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem