Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lukaszekbb
Myślę że wszystko co jest w tibi a przynajmniej 90% jest do zdobycia.
Zarówno na mianie jak i na rook'u są questy, zagadki i "tajemne" pomieszczenia o których wie garstka ludzi. Niektóre z nich zostały odkryte przez kogoś przez zupełny przypadek a niektóre "rozgryzione". Osoby które znalazły "coś" nietypowego wolą to zachować dla siebie, i chwała im za to.
Sam znam "coś" o czym nie znalazłem nic zupełnie nigdzie na forach i innych stronach związanych z tibią, w prawdzie nie jest to jakiś rare czy luksus ale na niskich poziomach się przydaje. Zawsze warto zaoszczędzić na starcie kilkaset gp 
Nie wierzę że jestem jedyną osobą która to "coś" znalazła tam gdzie ja i w podobny sposób ale ja wpadłem na to zupełnie przypadkiem po rozmowie z jednym z NPC, a to że nigdzie nic o tym nie ma oznacza że ci którzy bawią się tibią i lubią zagadki lubią też część rzeczy zachować dla siebie.
Kto wie może i już ktoś zdobył słynnego spike sworda a nie ma najmniejszej ochoty się tym dzielić ?
Pomyślcie co by się działo gdyby to ujawnił, i nie chciał zdradzić sposobu zdobycia tego itemka ? ZERO spokoju.
Tak czy inaczej wierzę że jest on do zdobycia.
|
Ja odkryłem buga na forum dzięki któremu jestem moderatorem, ale zachowam to dla siebie i nikt się o tym nie dowie, hahaha!
Co do tematu to jest to oczywiste, że ktoś mógł to zrobić, i już ma ss, a nikomu nie mówi. To samo z tymi starymi itemkami, niby iron helmet? Tibia pełna bugów \o/