Temat: Hyde Park
Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2009, 15:21   #276
meravi
Użytkownik Forum

meravi's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2008
Lokacja: e(L)blag

Stan: Początkujący
Gildia: FLOW
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yanne Pokaż post

nie, nie bedzie takiej mozliwosci.

haha good joke ^.^

mi sie podoba po tej tak zwanej "czarnej stronie" morgany jak to nazywacie czy wam sie to podoba czy nie fakt ze w avis jest jeden murzyn fakt jest akurat liderem avis no i co z tego. Na obecną chwilę nie moge powiedzieć o nim złego słowa. I nie widze powodu aby wyzywać kogoś za kolor skóry czy narodowość masz jakis kompleks na tle zydów mera? moze rodzice zydkami byli a ty teraz obwiniasz za to caly swiat. szkoda ze przez internet
ej i nie wyjebales fikołka tylko placka >. >

//magro
kthxbye
moze byc placek dla mnie odrobienie tego to tydzien marnowania pradu i dokupowania spir co jakis czas, jezeli nie widzisz hmm to po jaki huj mowiles w ten sposob bedac po naszej stronie, po stonie rise czy wkoncu stronie samodzielnego Abteamu...
nie mam wam za zle ze nas nie lubicie/lejecie nas macie jakis tam swoj powod i tyle- jebac, nie wierze tylko, ze poszliscie do zydow..

moze tak bedzie lepiej...
okej teraz sie polaczyliscie i jestescie "kolorowi"
tylko nie napiszcie zaraz ze was od gejow obrazam...

@Grebol
bylem w hurricane potem arpens i gdy moi znajomi z gildi przeszli do zydow ja nie gralem bo po zydowskiej stronie nie bede nigdy a do swoich nie bede strzelal i niewazne czy "zabili" mnie raz czy piecdziesiat------ DLATEGO
oni sie nawrocili mam nadzieje ze wy tez sie obudzicie

Ostatnio edytowany przez meravi - 10-02-2009 o 15:31.
meravi jest offline   Odpowiedz z Cytatem