Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bykunn
ZapodajMuze
Jesteś po prostu idiotą bo nie wiem jak można napisać coś takiego. To, że dla ciebie 38zł to jest nic, nie znaczy, że dla kogoś nie jest to sporo. I chu* cię to obchodzi ile ktoś ma pieniędzy.
/Bykunn
|
Nie jestem idiota tylko ty jestes durnym leniem i debilem (tak wiem co to znaczy debil) bo pojsc na 6-7 h na ulotki KAZDY moze i 10 latek i 60cio . Jak ty tego nie rozumiesz to do konca zycia bd bezuzytecznym robolem co pracuje za 5 zl na godzine w pasmenterii u pani Zosi .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez caveki
To, że ty jesteś rozpieszczonym dzieciakiem szastającym forsą to nie znaczy, że wszyscy mają pieniądze. I Ci ludzie z Etiopii i Wietnamu chociaż nie mają pieniędzy są o wiele mądrzejsi niż ty!
|
To co u gory faccku , do roboty kazdy moze ja miec trzeba tylko chciec ;]. A jezeli nie widzisz , ze tibia moze byc inwestycja a nie tylko glupia gra to powinienes przeczekac dlugie lata pojsc do pierwszej komunii swietej i pomyslec znowu o co mi chodzilo piszac te zdanie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez max debil
Przecież napisałem 10-14 to po pierwsze. A po drugie - daj mi kogoś w wieku 15 lat kto zarobi sobie te 38zł Chętnie doniosę na tego kto go zatrudnił, chyba, że mówisz o strzyżeniu trawnika u dziadków albo zmywaniu dla mamy, ale tacy ludzie nie grają w tibię
|
Czemu doniesiesz ze zatrudnia ? bo sam jestes jeleniem i tylko umiesz sie opierdzielac albo siedziec z brylami nad podrecznikiem szkolnym? Dorosnij nie wiem ile ty masz lat , ze uwazasz zarabianie przez mlodziesz za zly pomysl , to co maja robic lepiej pojsc i obrabowac z telefonu taka ciote jak ty ?