Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2009, 21:24   #8701
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Vincento_Vampire's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pajmol Pokaż post
motywacyjny list,CV a zdjecie 1 starczy i musisz lubiec Tolcie z Blogasku 27 inaczej no łej
ok ciah bajera jedziemy

no wienc najpierw list motywacyjny

Karlin, 10.02.2009 rok

do: Bongosy

witam i pozdrawiam hejka no wienc siemka!!1

tego kcialbym rzebym byl waszym diplomat bo mam skillz i durze doswiadczenie negocjowalem dla polski wejscie do uni ełropejskiej oraz pokuj w budziszynie w 1018 roku wystarczy popatszec na nasz kraj od razu widac dobroczynne efekty moich staran hehe poza tym loncze w sobie to co na iridii najlepsze czyli umiem wykożystywac ludzi jak healino jestem maly i mam nieruwno oczy jak mewtu umiem gadac tszy po tszy jak karolek jak mi zagraja no i mam czarny chumor jak nestaz widze terz rze wy macie sile ja mam muzg wienc razem bendziemy nie do pokonania!!!!!!!!!!!1

z wyrazami szacónku
wincent

teraz cefał

imie: vincent
nazwisko: vampire
data urodzenia: 29 luty 1991 rok
miejsce urodzenia: lurzko w szpitalu
wienc ponatto uczylem sie w podstawuwce ale nie zdalem do drugiej klasy wienc kiblowalem we wieku 19 lat skonczylem jurz czwartom klase iw tedy zabrali do osrodka dla tródnej mlodzierzy ale ja i tak gralem w tibie bo jestem bżydki mam kszywe oczy metr piencdziesiont wzrostu i pryszcze na uszach
doswiadczenie mam durze potrafie retardowac po forach pozdrawiam

zdjencie jurz

(tu ja jak retarduje po forach hehehehe pozdrwuki dla fanuw)

no i lofffciam tole hehehehehehe busssiaczki hehehe pozdrawiam i oczekuje na zatrudnienie wynagrodzenie minimum 10000 na tydzien fura skura i komura i nienormowany czas pracy heheheheh a zawsze mi muwili ze granie na komputzre nie prowadzi do nikond gupole niech spaduwa hehe

Wasz szczerze,
Shane

~
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Al'Bundy Pokaż post
Haha wincenty zmiazdzyl phoenixowi suty xD
I RULE THIS BOARD OBEY ME
Vincento_Vampire jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.