Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pajmol
motywacyjny list,CV a zdjecie 1 starczy i musisz lubiec Tolcie z Blogasku 27 inaczej no łej
|
ok ciah bajera jedziemy

no wienc najpierw list motywacyjny
Karlin, 10.02.2009 rok
do: Bongosy
witam i pozdrawiam hejka no wienc siemka!!1
tego kcialbym rzebym byl waszym diplomat bo mam skillz i durze doswiadczenie negocjowalem dla polski wejscie do uni ełropejskiej oraz pokuj w budziszynie w 1018 roku wystarczy popatszec na nasz kraj od razu widac dobroczynne efekty moich staran hehe

poza tym loncze w sobie to co na iridii najlepsze czyli umiem wykożystywac ludzi jak healino jestem maly i mam nieruwno oczy jak mewtu umiem gadac tszy po tszy jak karolek jak mi zagraja no i mam czarny chumor jak nestaz widze terz rze wy macie sile ja mam muzg wienc razem bendziemy nie do pokonania!!!!!!!!!!!1
z wyrazami szacónku
wincent
teraz cefał
imie: vincent
nazwisko: vampire
data urodzenia: 29 luty 1991 rok
miejsce urodzenia: lurzko w szpitalu
wienc ponatto uczylem sie w podstawuwce ale nie zdalem do drugiej klasy wienc kiblowalem we wieku 19 lat skonczylem jurz czwartom klase iw tedy zabrali do osrodka dla tródnej mlodzierzy ale ja i tak gralem w tibie bo jestem bżydki mam kszywe oczy metr piencdziesiont wzrostu i pryszcze na uszach
doswiadczenie mam durze potrafie retardowac po forach pozdrawiam
zdjencie jurz
(tu ja jak retarduje po forach hehehehe pozdrwuki dla fanuw

)
no i lofffciam tole hehehehehehe

busssiaczki hehehe pozdrawiam i oczekuje na zatrudnienie wynagrodzenie minimum 10000 na tydzien fura skura i komura i nienormowany czas pracy heheheheh a zawsze mi muwili ze granie na komputzre nie prowadzi do nikond gupole niech spaduwa hehe

Wasz szczerze,
Shane
~