Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michoss
Po piąte: Jeśli widzisz, że jest 'opcja' którą może zauważyć każdy głupi i kłócisz się z każdym kto poda ci lepszą możliwość - nic ci nie życzę, szkoda mi cię po prostu.
|
Piszę, że nie należy wierzyć każdemu, kto podaje jedno skojarzenie jak może być ich więcej. Tym bardziej, że nie pochodzi z oficjalnego źródła. (kojarzysz może jak się zmieniał cennik Rashida przed wprowadzeniem go?)
Przypomnę:
Twoja lub moja teoria może być prawdziwa. Nie dowiemy się, póki ktoś nie zapyta się czipków. Więc nie pisz, że na 100% skojarzenie z serem jest trafne, gdyż kiedyś masy ludzi uważały, że Ziemia jest płaska.
Cytuj:
@Rocket
Błagam, nie rozpoczynaj kolejnego flame.
|
To czy teraz każde wymienienie argumentu, który obala jakąś teorię (czy coś innego), może być traktowane jako flame? Bez przesady. Po to jest forum, by wymienić poglądy. Nie napiszę "zgadzam się", póki nie zauważę w tym sensu, pełnej wiarygodności.
Chodzi Ci o te domysły? Podziękuję za takie dowody.
Cytuj:
Pokonałem cię twoją własna bronią.
|
Czy ja wiem. Może i zraniłeś, lecz nie pokonałeś -.^
Cytuj:
Ale Ty nie szukasz sensu i pełnej wiarygodności, tylko trzymasz się swojej teorii jak
|
Bo jest logiczna, sprawdza się w części sytuacji?
Cytuj:
Seems to be to, seems to be tamto. Żaden dowód. Mogę napisać, że Michael Jackson seems to be a girl, tylko po co? Domysły a dowody to dwie różne rzeczy.
Czy moja teoria, czy Twoja - nie wiadomo na 100% póki się kogoś z wewnątrz nie spyta.
|
Cytuj:
PS. Czy musisz ciachać każdego posta na części pierwsze?
|
Z tego słynę
Cytuj:
Genialne porównanie. Zauważ jednak, że z racji intnienia takich rzeczy jak słownik, encyklopedia albo wiki o wiele łatwiej dojść do wniosku 'munster pochodzi od sera', niż bez tych rzeczy wysnuć 'ziemia jest kulą'.
|
Zrozumiałem to jako niby wyraz "monster" rzadko się pojawia w Tibii, co jest totalnym bullshitem. Zakładasz, że większa część graczy nie ma pojęcia co znaczy to słowo w j. polskim?
W każdym razie tak to odebrałem, popraw mnie jeśli się mylę.
Edytujecie czy mam poczekać, aż się Kiepscy skończą?
EDIT 2
Czyli może to być nazwa sera lub "monstrum". Nie wiadomo, co miał na myśli CipSoft. Wydaje mi się, że na tym można zakończyć dyskusję, nieprawdaż?