To może dodam coś od siebie. Świat HARMONIA. Sam mam rookstayera na 20 lev. Dlaczego ? Bo miałem problemy z netem , więc żeby za często nie padać na mainie to zrobiłem sobie hara na rooku i tak jakoś się wbiło 20 lev. Obecnie zmieniłem neta i z powrotem gram na mainie, ale i czasem wbijam się na rooka.
To tyle wstępu - teraz konkrety.
Czy rookstayerzy są potrzebni ? Nie mam na to jednoznacznej odpowiedzi, bo zawsze będą plusy jak i minusy całej tej sprawy, natomiast co ciekawe - nigdy nie miałem jako rookstayer nieprzyjemności ze strony zwykłych graczy, ale za to miałem scysje z rookstayerami a szczególnie z jednym na 80+ levelu. To noob nad noooby z tego co zaobserwowałem, tak w stosunku do mnie jak i do innych graczy. Osobiście sam pomagałem wielu graczom bezinteresownie (questy, itemy, kasa, addonki), mimo iz po kolejnych update przejście rooka to bułka z masłem, jednak wiem że wielu z graczy jest początkujących i dla nich wyjście z rooka zajmuje z tydzien jak i nie więcej i znam to z własnego doświadczenia kiedy pierwszy raz miałem styczność z tą grą. Czasem zachowanie innych rookstayerów jest po prostu żenujące więc staram się chociaż jakimś pozytywnym gestem uprzyjemnić tibię początkującym. Odpowiedź na zadane w temacie pytanie jest po prostu w każdym z nas i nie ma się co nad tym rozwodzić i trzeba z tym żyć.
23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal
ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/
Ostatnio edytowany przez Rozenix - 12-02-2009 o 13:27.
|